Reciclarea deseurilor cu utilaje de la AweCompactors

Reciclarea deseurilor cu utilaje de la AweCompactors

Stiti cu toti ca deseurile au devenit o mare problema, atat la noi in tara, cat si in lume. Daca altii incearca sa-si rezolve problemele, prin reciclarea unui procent important, din deseuri, la noi aceasta activitate este la inceput. Procentul deseurilor reciclate este foarte mic, in Romania. Chiar daca sunt firme specializate, in reciclarea deseurilor, cu tehnologii de ultima generatie, se pare, ca noi, romanii nu intelegem importanta reciclari, din punct de vedere economic, dar si al mediului. Firme precum, AweCompactors si-au facut simtita prezenta comercializand prese de balotat deseuri, compactoare manuale , tocatoare pentru PET-uri, etc. Aceste utilaje au rolul de a usura munca si de a reduce costul cu managementul deseurilor.

Cu multi ani in urma, deseurile nu erau considerate un pericol pentru mediu, dar in timp, cantitatile mari de deseuri, au impus o strategie la nivelul fiecarei tari, in recuperare prin reciclare.
Multe studii realizate in ultimii ani, au aratat efectul negativ pe care il au deseurile, atat asupra mediului, cat si asupra starii de sanatate a oamenilor. Reciclarea deseurilor devine astfel o prioritate pentru orice stat civilizat.
Reciclarea deseurilor este benefica si din punct de vedere economic, generand noi locuri de munca si conservarea resurselor naturale. De asemena, poate stimula inovarea.

Personal, sunt un mare sustinator al procesului de reciclare, dar nu sunt un fan al miscarilor ecologiste. Iubesc natura nu si pe ecologisti. Asta, asa ca o paranteza, ca sa argumentez, de ce am abordat acest subiect.

Sa revin la firma AweCompactors. Aceasta e una din companiile mari, care se ocupa cu importul si distributia echipamentelor destinate managementului deseurilor. De asemenea, ofera firmelor romanesti solutii pentru pastrarea unui mediu curat. Gestionarea corecta si eficienta a deseurilor, este principalul obiectiv pe care il urmaresc specialisti de la AweCompactors.
In mod sigur, compactoarele manuale, cum e si cel din fotografia atasata, sunt eficiente in munca foarte grea de reciclare a deseurilor.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s