Fotoliile de masaj de pe masatto.ro – aspectele care le claseaza in topul preferintelor

sirius-pic-1-450x450_1Din ce in ce mai multi romani au in vedere optiunea ce vizeaza masajul la domiciliu si nu ma refer la serviciile unor maseuri, ci la o varianta mai putin costisitoare. Cel putin in timp se va dovedi o investitie cu mult mai convenabila, iar rezultatele se vor resimti pentru o perioada mai indelungata. Opteaza pentru aceasta alternativa atat cei care doresc sa se mentina intr-o stare de sanatate optima, cat si cei care se confrunta cu diverse probleme de sanatate.
Stresul care se acumuleaza in decursul unei saptamani de lucru sau chiar dupa o singura zi trebuie gestionat in asa fel incat sa nu produca efecte negative asupra organismului. In acest sens, fotoliile de masaj de pe masatto.ro constituie optiuni populare in tara la noi. Le intalnesti tot mai frecvent in locuintele romanilor. Asta denota preocuparea pe care o avem pentru starea noastra de sanatate.

Nu numai in case, dar si in spatiile de birou, in cele comerciale sau in alte astfel de locuri se gasesc acum fotolii de masaj. In functie de cat de performante sunt acestea, se resimt si efectele.

Eficienta dispozitivelor este dictata de mai multe aspecte. Pentru a alege fotoliul potrivit de pe masatto.ro, iata care sunt detaliile care vor face diferenta in utilizare, dar si in rezultate.
1. Dimensiunea

Proportiile pe care le are fotoliul poate dicta nivelul de eficienta al sistemului. Asta depinde de la caz la caz, nu toti suntem la fel. Greutatea, proportiile corpului celui ce foloseste fotoliul poate limita libertatea de miscare a acestuia. Chiar si locul in care va fi amplasat conteaza si are influenta in alegerea modelului potrivit. Spre exemplu, daca locuiesti la casa, iti permiti fara probleme sa il amplasezi in living sau in sufragerie. La bloc insa optiunile ar putea fi limitate.

Desigur, te poti orienta spre un model ce permite reglarea sezutului, a spatarului, respectiv a zonei picioarelor.

2. Functii si performante

Spre exemplu, daca vrei sa ai parte de un tratament complet, respectiv de un masaj care sa vizeze toate grupurile de muschi, ai nevoie de un model de fotoliu de asemenea complex. Orienteaza-te in alegerea celui potrivit tie dupa specificatiile ce vizeaza beneficiile asupra organismului. Nu iti va fi suficient ca te scapa de oboseala fizica. Reducerea tensiunii arteriale, stimularea circulatiei sangelui si a limfei, precum si flexibilitatea imbunatatita sunt de asemenea efecte pe care fotoliul ar trebui sa ti le asigure.

3. Tipul masajului

Iata un alt aspect care claseaza fotoliile de masaj. Tipul de masaj pe care il realizeaza dispozitivul constituie un alt parametru de selectie pe care trebuie sa pui accent. Poate fi vorba despre masaj Shiatsu, prin taponament, cu vibratii, de spate, prin framantare. Fiecare in parte functioneaza dupa strategii bine puse la punct, care maseaza la sigur.

4. Brandul

Recomandate sunt fotoliile produse de nume cunoscute – iRest, Rokol, Panasonic, POLARIS, Vega, Sirius etc. Gandeste-te ca popularitatea lor este justificata, de obicei de o calitate exceptionala, de durabilitate si de eficienta. Numai printr-un produs de calitate ai siguranta ca beneficiezi de o relaxare optima. E altceva cand stii ca ai facut o investitie in sanatate si nu ai cheltuit banii pentru o stare de bine de moment.

Intra pe masatto.ro pentru a descoperi beneficiile complete ale fotoliilor de masaj, pe care le poti comanda tot de pe acest site la preturi rentabile.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s