Ina in Granada si Madrid

Imi place ca-n Europa distantele intre tari si orase sunt mai mici, prin urmare, voi incaleca un avion inapoi spre Granada, zbor care va dura doar o ora. Nici nu ma asez bine, ca trebuie sa ma ridic.

In timp ce astept sa ma pornesc spre aeroport, pe scurt, sa-mi etalez impresiile despre Madrid, pe care l-am batatorit cu pricepere.
Dom’le, nu am vazut nicaieri atitia oameni eleganti si imbracati intr-un mod slefuit din cap pina-n picioare. Sint singura tarancuta in fusta si adidasi prafuiti. Mi-e clar acum, am devenit foarte practica in NY, unde ies pe strada si fara sa-mi aranjez parul, sau cu puchini la ochi. Era sa scriu paduchi. Nimanui nu-i pasa. Nici macar mie.

In Madrid aici, oameni de toate virstele, la orice colt de strada, poarta papuci lustruiti, haine asortate si de bun gust, periati si fardati. Dupa ce i-am analizat, intorcind chiar capul dupa unii, uimita de gratia lor, la 10 dimineata, pot spune ca locuitorii Madridului sunt niste stilati. Cladirile vechi, frumos restaurate, confera orasului iberic, o imagine ordonata si ingrijita.

In rest, ca de fiecare data simt la fel, viata prin batrinica Europa, mi se pare ca are o cadenta mototoala si adormita. Astia nu se grabesc niciodata? Muahaha. Asta este, mi se potriveste mai bine ritmul new yorkin, in care, daca nu te misti mai repede, s-ar putea sa te îmbrîncesc

sursa: Ina Bixade, New York

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s