De la Tel Aviv la Ierusalim?

Am inteles ca exista o extrema ingrijorare in privinta represaliilor cu atacuri teroriste, daca vom muta Ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.
Dar bombardarea Siriei de anul asta, de anul trecut, a Libiei, a Irakului, a Afganistanului, atacurile cu drone asupra musulmanilor din Pakistan si Liban, sprijinul genocidului din Yemen si inarmarea extremistilor din gruparile asociate ISIS, nu le-a trezit pana acum nicio ingrijorare ca ar putea exacerba si extinde atacurile teroriste ?!
Cand este vorba de interventii militare in dispretul dreptului international, aplauda din toate puterile, cand e vorba de mutatul arhivei si birourilor, cad pe spate din respect pentru rezolutiile ONU…

ONU nu a fost in stare din 1948 pana in prezent sa faca nimic altceva decat sa lase Orientul Mijlociu intr-o baie de sange.

Dupa 70 de ani, ONU se uita neputincios la bombe, la crime, la razboaie, la valul de refugiati, insa este expert in papetarie si birotica atunci cand e vorba de ambasade.
Toti ipocritii, aplaudaci ai razboiului, care acum se arata ingrijorati, sa taca din gura.
Iar daca lui Iohannis nu i s-a raspuns la telefon, o fi pentru ca pe Grindeanu l-a desemnat prin urmatorul SMS: “Succes”.

Respectul e reciproc.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s