Unde am fost noi, românii, in toti acesti ani?

Să ne privim în oglindă şi într-un exerciţiu de sinceritate, tardiv, dar atât de necesar, să răspundem la o întrebare simplă: Unde am fost noi, judecătorii, în toţi aceşti ani?”
As spune acelasi lucru: „Unde am fost noi, românii, in toti acesti ani?”
Multi spun: pai si eu ce sa fi facut? Sunt prea mic…
Si daca maine, ar veni randul tau, asa vor spune si altii, nu? Si vecinul, si colegul, si seful, si buticarul de la care-ti faci cumparaturile vor susoti toti intre ei dar… nu vor face nimic, ca sunt prea mici.
Sunt departe de casa, dar stiu un lucru. N-as fi putut dormi linistita sa stiu ca semeni de-ai mei sunt bagati la hauls doar pentru ca unui procuror de tip nazist i s-a pus pata pe-un coleg, cunostiinta, prieten. Da, as fi fost in strada, cu toti ceilalti prieteni, sa-i apar drepturile lui, dar si pe-ale mele.
Astazi, o judecatoare este in puscarie, pentru ca a mancat, in timp ce-si vizita fiul la Paris, intr-un restaurant cu un avocat. Vezi Doamne, cica avocatul a platit si asta e marea acuzatie. 2 sau 3 ani cu executare, pentru o masa intr-un restaurant de ziua ei!!!
Oameni buni, ridicati-va si mergeti! Scoateti-i afara pe colaboratorii Securitatii din Justitie si cereti REINTEGRAREA DE URGENTA a Magistratilor care au fost calcati in picioare de ortacii lui Coldea!
Altfel nu ne mai facem bine niciodata!

sursa: Ingrid Mocanu

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s