Transformarea ta

 

Transformarea ta si schimbarea vietii tale vor incepe in momentul in care nu vei mai astepta salvatori, ci iti vei asuma tu responsabilitatea pentru tot ceea ce esti si traiesti.

Indiferent de copilaria pe care ai avut-o, acum esti adult si este doar responsabilitatea ta sa te vindeci, sa te maturizezi si sa iti oferi ceea ce parintii tai nu au putut sa iti ofere.

Indiferent de relatia in care esti, este doar alegerea ta ceea ce accepti de la partenerul tau. Daca nu esti implinit sau poate chiar suferi si esti nefericit, este doar responsabilitatea ta sa iei alte decizii si sa faci alte alegeri. Pierzi timp si energie victimizandu-te sau asteptand ca partenerul tau sa se schimbe ca sa te faca pe tine fericit. Pe langa faptul ca nimeni nu are nicio obligatie sa fie intr-un anume fel ca sa te multumeasca pe tine, nu are niciun sens sa astepti sa fii salvat din relatia pe care tu ti-ai ales-o. Daca s-a dovedit a nu fi una constructiva, da-ti o noua sansa si nu mai bate la usi care vor ramane mereu inchise.

Lamentarea, victimizarea, suferinta sunt doar alegerea ta. In loc sa iti plangi de mila mai bine preia controlul asupra vietii tale si fa schimbarile pe care ti le doresti.

sursa: Ursula Yvone Sandner

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s