Familiarizarea cu conceptul de garantare reciprocă

Familiarizarea cu conceptul de garantare reciprocă

 

Familiarizarea cu conceptul de garantare reciprocă !Sentimentul de garantare reciprocă apare atunci când cineva simte grupul şi nu pe el însuşi, atunci când conceptul de grup îi pare măreţ şi-l domină, înlocuind sentimentul de sine. Exact aşa dispare sentimentul de sine şi apare conceptul de grup. Acest lucru nu va slăbi o persoană deoarece sentimentul de garantare reciprocă este mai puternic şi de fapt este peste noi.

La acest sentiment se ajunge prin ajutorul reciproc, prin dăruirea comună a tuturor, către fiecare dintre prieteni. Toată lumea vrea să se identifice cu grupul, să se alăture, să-l îmbrăţişeze şi să fie încorporat în el, să fie ca un singur om cu o singură inimă şi o singură minte. Toată lumea simte că fiecare trebuie să se dizolve printre prieteni fără nici o urmă. Toată lumea vrea să fie atrasă în grup. Şi fiecare se ajută reciproc în acest sens.

Fiecare dintre noi se transformă pentru toţi prietenii şi împreună vom vorbi despre un singur lucru: despre cum să ne conectăm. Cum să ne imaginăm conexiunea reciprocă între noi, aşa cum a fost înainte de spargerea vaselor: un vas, o dorinţă, un singur gând, o singură intenţie, un sentiment, unde toată lumea simte pe ceilalţi ca şi cum sunt un întreg.

Nu ar trebui să clarificăm aspectele negative, pentru că vrem să le stabilim pe cele pozitive, Arca lui Noe.Vrem să ne ridicăm din această lume, aşa că de ce ar trebui să ne adâncim mai mult în aspectele negative?! Noi vrem doar binele. Creatorul aduce o persoană la soarta bună şi spune: “ia-o“. De ce am avea nevoie de soartă rea? Noi nu vrem să ştim cât de opuşi suntem unii faţă de alţii. Noi trebuie să ne unim în scopul de a ieşi către spiritualitate. Ne unim şi asta este, punct!

Ajungem la o stare, aşa cum se spune: “ca un singur om într-o singură inimă “, Apoi completăm această acţiune. Deci, prima fază este faza de garanţie reciprocă: am devenit un întreg .

La prima vedere nu este nimic de făcut după aceea, dar este clar că vorbim doar despre garanţie reciprocă în conformitate cu principiul de sfârşitul acţiunii este în gândul iniţial. Drumul din faţa noastră poate fi lung dar nu contează pentru trebuie să ne construim întâi. Şi mulţumită construcţii, ajungem prin care ajungem sa-l revelăm pe Creator.

 

 

Un gând despre “Familiarizarea cu conceptul de garantare reciprocă

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s