Ne-am invatat cu rutina

Ne-am invatat cu rutina

Ne-am invatat ca viata sa ne ofere aceeasi rutina. De zi cu zi, de dimineata pana seara, casa-munca, munca si, iar casa…cumparaturi in hipermarket, trafic aglomerat, weekend-uri dupa acelasi tipar…vara la o terasa, iarna intr-un club…Si, toate astea pentru a ne pregati de o noua saptamana cu aceleasi nevoi, cu aceleasi probleme la serviciu dar, si acasa.
De aceea, va recomand sa iesim din aceasta rutina si sa mergem la o plimbare in parc, la un restaurant si de ce nu, insotiti de niste dame de companie, din cand in cand. Sa iesi la un restaurant bun insotit de o dama de companie, nu cred ca ar fi, in ziua de azi, un moft. Un moft al celor cu multi bani. Spun asta deoarece, ritmul, de care va spuneam la inceputul articolului a generat tot mai multi barbati care vin in contact cu dame de companie. Tot mai multi oamenii sunt dornici sa scape de stresul cotidian si merg in weekendu-ri, pentru a beneficia de relaxare. Da, poate intr-adevar avea beneficii asupra organismului dupa efortul fizic acumulat intr-o anumita perioada de timp. Poate sa ne improspateze energia psihica si fizica.

 

Poate ca multi isi pun intrebarea: ce-o sa intalnim la o dama de companie?
In primul rand o prezenta placuta si relaxanta.
In al doilea rand, poti trece peste anumite frustrari.

Trebuie, sa va amintesc ca acest, hai sa-i spun serviciu, nu este o noutate. Recent citeam, intr-o revista online, despre confesiunile unei dame de companii din Brazilia. Asa ca, aceasta indeletnicire este raspandita in toate colturile lumii, iar cei care stramba din nas si, il asociaza de mute ori, din lipsa de informatie probabil, cu prostitutia…ar trebui sa se mai documenteze un pic. Ca, nu strica!

Acum, eu nu fac decat sa-mi exprim o parere, voi sunteti in masura sa hotariti, caci in definitiv este viata voastra si sunteti singuri responsabili de ea.

Din blogosfera romaneasca va dorsec s-aveti o zi minunata si, din cand in cand sa iesim din rutina de zi cu zi!:)

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s