DSLR Nikon D800

 

Azi, va voi prezenta o minunatie de camera digitala, un DSLR Nikon D800, numai bun pentru a imortaliza peisajele pe care le veti descoperi in concediul sau vacanta voastra din aceasta vara sau intr-o escapada de weekend!
Principala componenta o unei camere digitale este obiectivul foto. Acesta influenteaza destul de mult calitatea fotografiei furnizate de camera foto.Daca aparatul vostru nu are un obiectiv performant nu puteti atinge un grad crescut de contraste puternice ale imaginii si claritate. Chiar si in cazul in care aparatul dispune de circuite performante pentru procesarea imaginii. Si ar mai fi un lucru pe care trebuie sa-l stiti cand va hotarati sa cumparati un aparat foto digital, trebuie sa tineti cont de gradul de deschidere a diafragmei (F), ea ne spune cat de luminos este respectivul obiectiv.
Nikon D800, subiectul guest-postului de azi, dispune de un obiectiv de 50mm, cu senzor avansat de focalizare automata, cu detectare de faza TTL si luminator de asistenta, dispunand de 51 de puncte de focalizare.
Un alt aspect important este rezolutia sa. Cu cat are mai multi pixeli cu atat acea camera este mai buna caci totul, intr-un final se reflecta in calitatea imaginilor pe care le vei surprinde. Indiferent de tipul ei, de faptul ca vei folosi sau nu zoom, calitatea este prima cerinta. In cazul camerei „Nikon D800 rezolutia este de 36,3 MP”. Si la fel de imbucuratoare este si tipul de senzor, CMOS intr-o prescurtare, insemnand complimentary metal-oxide semiconductor. Ce avantaje sunt in acest caz? Pai, este tipul de senzor care iti aduce calitatea accesibila, mai ieftin decat acel de tip CCD, charge coupled device.

Ar mai fi multe de spus, dar va las placerea de a vedea si afla singuri.
Din blogosfera romaneasca eu va doresc spor la fotografiat, fireste!

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s