Mass-media romaneasca, o adunatura de interese

Mass-media romaneasca, o adunatura de interese personale si de grup.

In Romania mass-media si-a batut joc de codurile de avertizare meteo , de avertizare de vreme rea sau iminente dezlantuiri ale naturii, folosindu-le inadecvat , ca un mijloc de crestere a audientei postului si nu pentru transmiterea unor pericole reale!

„Observ o dezamagire generala din partea statului de drepti ca nu a iesit cu catastrofa si cu victime, ca sa aplice scenariul ca la puciul de la Colectiv. Nu e normal pentru institutiile de forta si pentru presedinte, ca in loc sa puna umarul la un bine comun si la dezvoltarea societatii, ca in Germania, sa stea tot timpul la panda, la distrugere si la terorizarea populatiei”

Sorin Alexandru

PS. Dupa anuntarea codului, ca un cetatean constiincios m-am spus rigorilor autoritatilor. Altii au comentat si vociferat si consumat energiile inutil. Cert este ca populatia, parte din ea, nu intelege importanta oricarui cod. In Canada daca se anunta cod, toata lumea il respecta.Ai nostri nu sunt pregatiti pe astfel de „setari”. Noi venim din bezna timpurie si inca mai recuperam ca atat putem noi.
Hasta la Vista, baby!

 

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. ..dupa 28 de ani am avut preventie!!!!!! BRAVO!

    Apreciază

  2. Mass-media romaneasca este atat de triviala, atat de stupida, atat de primitiva, atat de josnica incat nu suporta temele inteligente, atitudinile constructive si nici subiectele care pot favoriza Romania!

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: