Mass-media romaneasca, o adunatura de interese

Mass-media romaneasca, o adunatura de interese personale si de grup.

In Romania mass-media si-a batut joc de codurile de avertizare meteo , de avertizare de vreme rea sau iminente dezlantuiri ale naturii, folosindu-le inadecvat , ca un mijloc de crestere a audientei postului si nu pentru transmiterea unor pericole reale!

„Observ o dezamagire generala din partea statului de drepti ca nu a iesit cu catastrofa si cu victime, ca sa aplice scenariul ca la puciul de la Colectiv. Nu e normal pentru institutiile de forta si pentru presedinte, ca in loc sa puna umarul la un bine comun si la dezvoltarea societatii, ca in Germania, sa stea tot timpul la panda, la distrugere si la terorizarea populatiei”

Sorin Alexandru

PS. Dupa anuntarea codului, ca un cetatean constiincios m-am spus rigorilor autoritatilor. Altii au comentat si vociferat si consumat energiile inutil. Cert este ca populatia, parte din ea, nu intelege importanta oricarui cod. In Canada daca se anunta cod, toata lumea il respecta.Ai nostri nu sunt pregatiti pe astfel de „setari”. Noi venim din bezna timpurie si inca mai recuperam ca atat putem noi.
Hasta la Vista, baby!

 

2 gânduri despre “Mass-media romaneasca, o adunatura de interese

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s