Cea mai mare oră de sport

Comunicat de presa – Clase de fitness gratuite, ștafetă de alergare pe 100m, FreeWheel, fotbal, handbal și tenis de masă la “Cea mai mare oră de sport” București
Sâmbătă, 17 iunie 2017, Parcul Tineretului din București va fi gazda celei de-a șaptea ediții a Celei mai mari ore de sport, eveniment parte a campaniei naționale ”Mișcarea face bine”, powered by Dolce Sport și susținută de Telekom Romania.

Anul acesta, Cea mai mare oră de sport oferă și mai multe experiențe noi pentru iubitorii mișcării în aer liber sau pentru cei care doresc să descopere beneficiile ei. Steel Programs, Kick Box, Fight Klub Khai Bo, Functional Training, Crossfit, Kangoo Jumps, Super Jump, Pole Dancing și Street Dance sunt doar câteva dintre clasele pe care instructori naționali și internaționali le vor susține în timpul celor 12 ore pline de activități, voie bună și energie.
Cea mai mare oră de sport este despre scoaterea mișcării din registrul excepționalității. Sportul și educația fizică nu sunt destinate persoanelor excentrice sau doar celor cu abilități fizice ieșite din comun. Evenimentul suținut de Telekom Romania este despre a fi conștient de tot ceea ce corpul tău poate face, despre a trăi sănătos și, mai ales, despre a fi împreună cu ceilalți”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare
Cea mai oră de sport își va deschide porțile la 9 dimineața și, timp de 12 ore,  va oferi:
  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni traineri din ţară şi de peste hotare: Kick Box, Steel Programs, Kangoo Jumps, Fight Klub Khai Bo, Functional Training, Crossfit, Boot Camp, Super Jump, Pole Dancing, Street Dance;
  • Ștafetă de alergare pe 100m timp de 12 ore, eveniment 100% caritabil;
  • FreeWheel, fotbal, handbal și tenis de masă.
Cea mai mare oră de sport – clase de fitness
Pe parcursul celor 12 ore vor funcționa și clase de cycling (biciclete staționare), antrenamente funcționale, analize posturale și screening-uri de depistare a sindromului de moarte subită cardiacă oferite de BTL România, singurii din lume ce dețin echipamente specializate.
De asemenea, reprezentanții de la Crucea Roșie Română vor face demonstrații de resuscitare pe manechine adult, copil și bebeluș, vor oferi sfaturi despre acordarea primului ajutor și vor măsura tensiunea arterială persoanelor interesate.
Intrarea la toate aceste activități este gratuită. În plus, participanții la clase pot câștiga și numeroase premii sportive, suplimente nutritive și alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.
Programul complet este afișat pe miscareafacebine.ro/clase, platforma de informare a campaniei.
Eveniment Facebook: facebook.com/events/1868244280167660/
Cea mai mare ștafetă de alergare pe 100m în 12 ore
După succesul înregistrat anul trecut, unde unde 926 de alergători de toate vârstele au contribuit la obținerea unui nou record mondial pentru “Cei mai mulţi oameni care au alergat 100 de metri într-o ştafetă de 12 ore (outdoor)”, omologat de World Record Academy, anul acesta organizatorii și-au propus să doboare recordul din 2016.
Astfel, în cadrul caravanei ”Mișcarea face bine” din 17 iunie sunt așteptate să alerge și să iși testeze limitele pe distanța de 100m viteza peste 1000 de persoane. Fluierul va anunța startul la ora 9:00 și tot fluierul va suna finish-ul la ora 21:00.
În ștafetă se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă (vârsta minimă recomandată este 14 ani). Cursa va fi una cronometrată cu cipuri electronice, iar fiecare participant va primi un kit de concurs alcătuit din tricoul oficial și din numărul de concurs. Înscrierile vor fi făcute doar la fața locului.
Mai mult, pentru fiecare participant care se va înscrie și va alerga 100m, Fundația Telekom Romania va dona 1 Euro către cauza caritabilă a evenimentului. Anul acesta, Fundația Telekom Romania, în parteneriat cu Crucea Roșie, a ales să susțină persoanele fără venituri (bătrâni, familii cu mulți copii, persoane cu dizabilități) din județul Giurgiu.
Totodată, participanții vor putea juca fotbal, handbal sau tenis de masă în zonele special amenajate. Vor fi invitați de către partenerii FreeWheel la un drive test cu hoverboard-ul. Vor fi organizate mici concursuri, iar cei mai buni vor fi răsplatiți cu premii sportive.
Cea mai mare oră de sport este un festival de sport și de sănătate, parte a campaniei ”Mișcarea face bine”, powered by Dolce Sport și pus în scenă de SmartAtletic şi de GetFit.
Partenerii evenimentului sunt: BTL Romania, Aqua Carpatica, Crucea Roșie Română, Zen Sushi Take Away Tineretului, Golden Beauty, Fundația Dr. Leventer pentru Sănătatea Pielii, Avene (creme de protecție solară), VIWA Romania (Ape cu vitamine), și SKIN.
Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului de la București sunt disponibile pe miscareafacebine.ro.
După București, al doilea eveniment “Cea mai mare oră de sport” din cadrul ediției din acest an va avea loc la Brașov, pe 8 iulie, iar cel de-al treilea la Mamaia, pe 29 iulie.

Un gând despre “Cea mai mare oră de sport

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s