Proteze dentare pentru un zambet frumos!

Proteze dentare pentru un zambet frumos!

aparate-dentareIn acest articol ma voi referi la cat de minunat este sa ai un zambet frumos. Asta datorita unui articol de promovare, a unui cabinet stomatologic, unde am vazut proteze dentare de calitate. Pana sa citesc articolul respectiv, subiectul proteze dentare, nu ma interesa, dar imi doresc, un zambet minunat si-atunci trebuie sa pasim din cand in cand, intr-un cabinet stomatologic sau clinica dentara.
Fie, ca mergem datorita unei recomandari sau pur si simplu am vazut o reclama la preturi pentru proteza dentara fixa sau proteza dentara mobila, cu siguranta vom avea, prima data o strangere de inima. Parca asa se zice. Nu-i deloc placut sa mergem la un medic, dar dupa aceea vom avea niste dinti sanatosi si un zambet minunat.

Este o teama pe care eu am avut-o de mic. Nu mi-o explic, dar ea nu se prea justifica, acum, avand in vedere tehnologia noua, care a patruns si la noi, in Romania. Sunt cabinete stomatologice dotate cu o noua tehnologie, cum este si aceasta: clinica dentara in Bucuresti. Sunt medici foarte buni. Asa ca nu vad, de ce? De ce aceasta teama sau poate ne lipseste educatia necesara. Este un subiect care a fost si este in continuare dezbatut. De ce, romanii au probleme legate de dantura. Probleme mai multe decat au altii.

Sigur se va mai vorbi mult si se va mai scrie mult. Parerea mea, e ca mergem cam rar la dentist, pentru a preveni problemele dentare. Si, nici nu ne “inghesuim” sa folosim pasta de dinti! Sigur, voi deranja, dar cam asa vad eu lucrurile…legate de acest subiect.

Asadar, daca vrem dinti frumosi, dar nu ii ingrijim, n-o sa mearga. Sa nu mai zic ca putem fi pusi in situatia de a purta proteze dentare. Sau si mai grav, datorita cariilor, s-ar putea sa ne miroasa gura. Deh, mai stai de vorba cu o fata si nu-i deloc placut.

In incheiere, vreau sa va reamintesc ca Citydent, este o clinica dentara de elita, unde frumusetea dintilor, pentru un zambet minunat, devine realitate.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de cel mai minunat zambet. Sa puteti fi cuceritor/cuceritoare 🙂

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s