Michele Scarponi, de la Astana, a incetat din viata.

Michele Scarponi, de la Astana, a incetat din viata.

scarponi-696x448
Sursa: ciclism.ro

O stire trista pentru iubitorii ciclismului si nu numai pentru ei. Rutierul italian, #Michele Scarponi a incetat din viata, azi dimineata, 22. o4. 2017, in urma unui tragic accident rutier provocat de un camion.

Ciclistul, intors dintr-o competitie de anvergura, Turul Alpilor, a fost lovit in plin de un camion. Conform sursei: ciclism.ro, soferul camionului nu l-a văzut pe M. Scarponi si l-a acrosat mortal.

Michele Scarponi, avea 37 de ani.

Vestea decesului rutierului, in varsta de 37 de ani, a cazut precum un trasnet, pentru lumea ciclismului. Scarponi, a terminat ieri Turul Alpilor pe un excelent loc patru, dupa ce in prima etapa a acestui tur, cea de luni, reusise să se impuna.

Urmatoarea competitie importanta, la care Michele Scarponi urma sa participe era Il Giro,  binecunoscutul Turul al Italiei. Acolo, in absenta anuntata deja a lui Fabio Aru, accidentat la un genunchi, veteranul Scarponi, urma sa fie liderul echipei sale, Astana, cu sansa mari in clasamentul general, al competitiei respective.

Cariera ciclistului italian Michele Scarpioni a fost una lunga si marcata de numeroase victorii in tururi si clasice, cea mai importanta fiind victoria din editia anului 2011 a Turului Italiei (Il Giro).

Rutierul italian, era casatorit si avea 2 copii.

3 gânduri despre “Michele Scarponi, de la Astana, a incetat din viata.

Spune ceva: