De ce sa alegi clinit.ro?

Curatenia- un lucru sfant!

In urma cu ceva vreme in casele din mediul rural, curatenia era un lucru sfant. Locuitorii satelor aveau in acele vremuri un anumit cult al curatenie. Curatenia caselor si a curtilor era un lucru sfant. In general curatenia totala se datora in principal sarbatorilor religioase din an. Nu se punea problema ca de Paste , Craciun, Anul Nou, etc sa nu se faca curatenie generala in gospodaria oamenilor. Sincer, nu am idee daca era o superstitie sau era pur si simplu rusinos, daca de aceste sarbatori intra popa in casa si nu trebuia sa fie intampinat cu casa nematurata si lucrurile aranjate fiecare la locul lor. Cert este ca trebuia sa fie curatenie in gospodarie. Aceasta traditie, in lumea satului romanesc, s-a transmis din generatie in generatie si se mentine in zilele noastre.

La oras, lucrurile in schimb, stau cu totul altfel. Aici nu se face curatenie in functie de ce sarbatori urmeaza in calendarul bisericesc, ci curatenie se face pentru ca este necesara. Scopul s-a modificat si el, fata de lumea satului, se face curatenie pentru ca asa este sanatos si nu trebuie sa-ti fie rusine cand vine cineva la tine in vizita. Si, la oras, daca stai intr-un apartament, musafirul intra, normal in casa ta.

Asadar, curatenia trebuie facuta in permanenta si intretinuta curatenia in fiecare zi. Pentru asta oamenii de la oras, apeleaza la firme si produse de curatenie. Majoritatea covarsitoare a celor de la oras au serviciu. Pleaca de dimineata si vin seara. Nu au timp si de curatenie. De aceea sunt firmele de curatenie. Si, pana la urma pentru ce s-au inventa acestea. Nu pentru a rezolva problemele oamenilor. Si, da curatenia este o problema in orase, atat pentru oameni si locuintele lor cat si pentru firme si birourile lor.

De ce sa alegi produsele de la clinit.ro?

cif-geamuri-suprafete-profesional-750ml-200x200De curand am facut o cautare pe produse curatenie. Imi aparuse pe o retea de socializare un articol si…in interiorul acestuia site-ul www.clinit.ro. Asadar, curiozitatea m-a impins catre motorul de cautare google. Vroiam sa stiu ce produse au. Si, curiozitatea mi-a fost rapid satisfacuta, ca sa zic asa. Este vorba de o firma de pe piata romaneasca care comercializeaza : detergenti, dezinfectanti si alte produse din acest domeniu.

De ce sa cumparam produse de la o asemenea firma? O intrebare pe care s-ar putea ca unii sa si-o puna.

In opinia mea exista anumite situatii cand chiar ai nevoie de ajutorul unor produse de foarte buna calitate si ma refer in primul rand, la detergenti. Dupa o lucrare de renovare, ia ganditi-va …cum arata suprafetele cu care au venit ei in contact? Cum vor arata geamurile? De aceea ai nevoie de niste detergenti profesionali, ca cei de la clinit.ro, pentru ca urmele acelei lucrari sa fie indepartate, mult mai usor.

Asadar, curatenia, un lucru sfant atat in casele oamenilor cat si la firmele in care ne desfasuram activitatea, iar pentru asta apelati la detergenti de pe site-ul clinit.ro.

Din blogosfera romaneasca va doresc spor la curatenie:)

2 gânduri despre “De ce sa alegi clinit.ro?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s