Insula misterioasa din Marea Neagra

Insula misterioasa din Marea Neagra

Undeva prin apele Marii Negre se afla o insula misterioasa, unde timpul pare a sta in loc. Generatii de temerari au incercat s-o gaseasca inca de mii de ani incoace, dar fara sorti de izbanda. O profetie veche de mii ani spune ca cei care vor naviga cu o Arca Fermecata spre plajele insulei isi vor avea parte de tineretea fara batranete.

Legenda spune ca din reflexia lunii pline, in apa linistits a marii s-a ridicat o fiinta milenara, pe nume Yana, protectoarea marilor. Se spune despre Yana, ca ar fi fost prima care a trecut prin poarta catre Neversea, cu mii de ani in urma si ca este singura care ii poate calauzi pe oameni, catre deschiderea porti spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-si pune amprenta asupra vietii.

NEVERSEA, isi va deschide portile pentru prima data, in perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experienta muzicala de la tarmul Marii Negre din Romania intr-o calatorie inedita si unica. Drumul spre insula misterioasa, unde timpul sta in loc, va începe pe plaja NEVERSEA, din Constanta, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul nostr, avand peste 200.000 mp. Timp de 3 zile, cele 7 scene ce vor fi amplasate pe malul marii ii vor ajuta pe cei peste 150.000 participanti sa redescopere diversitatea muzicala, interactiunea prin muzica, magia naturala a Marii Negre si bineînteles, rasaritul mirific de la malul marii.

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s