Rochia de mireasa

Daca intr-un articol recent am vorbit despre fotograful de nunta si fotografiile pe care le realizeaza acesta la un asemenea eveniment, pentru a fi complecta imaginea, zic ca e util sa va spun, din punctul meu de vedere si, cum ar trebui sa arate rochia de mireasa ( veziaici: rochiile de mireasa Best Bride) si locul unde trebuie sa se desfasoare acest eveniment.
Sa fac pentru inceput o paranteza ca sa va reamintesc ca fetele, in marea lor majoritate viseaza multi ani de zile la acel moment unic in care vor fi mirese. De-a lungul anilor colectioneaza reviste cu fel de fel de rochii de mireasa, merg impreuna cu parinti la cat mai multe nunti pentru a vedea cum e o nunta, cum este imbracata o mireasa si isi imagineaza cum o devina cea mai frumoasa mireasa.
In SUA stiu ca in randul americancelor este foarte raspandit acest obicei.
Ce stiu eu despre Romania, e faptul ca exista firme specializate (ca si in SUA) care se ocupa cu planificarea si organizarea evenimentului respectiv.
Practic, ei sunt cei care stabilesc toate detaliile, iar miriilor si invitatilor nu le ramane decat sa vina in ziua nuntii la petrecere si se distreaze. Cred ca si voi va dati seama ca e mult mai usor si mult mai convenabil!
In ziua de azi o nunta fara o pregatire temeinica nu se prea mai poate, asadar trebuie sa va informati din timp despre firmele care isi desfasoara activitatea pe piata de profil, sa achizitionati din timp rochia de mireasa, costumul de gineric, etc. De ce? De exemplu, sala sau restaurantul unde va avea loc evenimentul trebuie pregatita sa arate perfect.
Sper ca la nuntile la care ati participat pana acum ati vazut ca scaunele si mesele sunt imbracate cu niste huse speciale. Ce sa mai zic despre cele detalii, de exemplu servetele de un anumit fel si aranjate intr-un anumit fel sau numere pentru mese, etc.
Nu stiu daca va dati seama cat de multe detalii trebuiesc rezolvate lu un asemenea eveniment unic in viata miriilor. Nu trebuiesc neglijate nici aranjamentele florale, de rochia de mireasa ce sa mai zic. Prin cautarile mele, am descoperit aceste rochii de mireasa de tipul printesa. Asadar cand aveti timp aruncati un ochi pe site-ul cu pricina sa vedeti ce rochii de mireasa stiu sa faca oamenii acestia…Atentie, se pot inchiria!
Din blogosfera romaneasca doresc celor care intentioneaza sa-si organizeze nunta, multa bafta:)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s