Razvan Savaliuc , de la Lumea Justitiei.

Batalie fara precedent intre cei anchetati de DNA, sefa DNA si cei care sunt observatori ai vietii publice. Totul pleaca de la abuzurile de care se fac vinovati unii dintre procurorii acoperiti, nefiresc, exagerat, de catre sefa DNA si de la plangerile , la fel de nefiresti, exagerate, ale Laurei Codruta Kovesi in legatura cu presiunile la care este supusa ea si Directia pe care o conduce.

Presiuni din partea presei si a cercurilor de interese din politica. Vom vedea daca declaratiile domanei Kovesi vor deranja vigilenta inspectiei judiciare, sesizata de Razvan Savaliuc , de la Lumea Justitiei.  Ne gandim daca inspectia judiciara din CSM va fi la fel de exigenta cu procuririi sefi ai parchetelor cum este cu ziaristii ale caror anchete le preia DNA dupa ani….. totul este perfect. Intram in normalitate.

Acuzatiile pe care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grelba le aduce DNA. Nu de-altceva dar Curtea a dat, cel putin in ultima saptamana, doua verdicte care pun intr-o lumina foarte proasta politica DNA. Pe acelasi principiu, oricand, la o adica, judecatorii Curtii poti fi saltati ca nu spun ce trebuie!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s