Nu e treaba nimanui cum alegi tu sa iti traiesti viata.

Nu e treaba nimanui cum alegi tu sa iti traiesti viata.

Nu te lasa influentat de ce vor parintii tai sau prietenii tai, nu lasa presiunea sociala sa iti dicteze alegerile, gandurile, comportamentele si atitudinile.

Nu e treaba altora cand sau daca te casatoresti, cand, cati, daca vrei sa ai copii sau sa nu ai, ce job ti se potriveste, cum, unde si in ce fel vrei sa traiesti, ce masina sa ai s.a.m.d.

Lasandu-te influentat de gurii lumii si de parerile celor din jur poti sa ajungi sa traiesti o viata care sa nu aiba nimic de-a face cu autenticitatea ta. Vei fi doar o copie a celor din jurul tau, fara ca viata ta sa iti apartina sau sa simti ca traiesti cu adevarat.

Ai dreptul sa faci ceea ce simti si sa fii asa cum iti doresti. Daca altora nu le place, este problema lor, nu a ta.

Nu este nimic mai trist decat un om care si-a inabusit vocea interioara doar ca sa fie acceptat de un grup cu ale carui valori nici macar nu rezoneaza.

Cand iti dai voie sa fii asa cum simti vei gasi oamenii cu care esti pe aceeasi lungime de unda si alaturi de acesti oameni viata ta va fi una cu adevarat implinita.

Tu esti asa cum esti. Nu te lasa influentat, modelat sau schimbat de nimeni care „stie mai bine” sau „iti vrea binele” – adu-ti mereu aminte ca exista mari sanse ca un om care iti spune asta sa vorbeasca prin prisma propriilor sale renuntari, frici, limitari si sa aiba in vedere doar nevoile, dorintele si asteptarile sale egoiste in ceea ce te priveste.

sursa: Ursula Sandner

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s