Tichete de vacanta pentru bugetari

Daca salariatii din institutiile publice ar beneficia din acest an de tichete de vacanta, numarul turistilor ar putea creste cu 12-13%, ritm superior celui înregistrat în ultimii ani, de 7-10% a declarat pentru News.ro presedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, scrie News.ro
Creşterea s-ar datora bugetarilor care, potrivit proiectului guvernamental, vor fi obligaţi să îşi petreacă vacanţa în România.

„De vreo patru ani de zile avem creştere continuă între 7 şi 10%. Şi în acest an, dacă se introduc voucherele de vacanţă (pentru bugetari, n.r.), sunt convins, va fi un lucru foarte important, va fi o creştere foarte mare, putem depăşi 12-13%”, a declara Murad, pentru News.ro.

Ultimele date oficiale arată că, anul trecut, numărul de turişti străini în România a crescut cu 10,6% faţă de anul precedent, până la 2,47 milioane, număr-record al ultimelor decenii, în condiţiile în care a crescut atracţia ţării pentru turiştii din Europa, Asia şi America de Nord.

În ultimii anii, numărul turiştilor străini în România a crescut rapid, la 1,71 milioane în 2013, 1,91 milioane în 2014 şi 2,23 milioane în 2015, arată datele Institutului Naţional de Statistică.
sursa: news.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s