Servicii de interpretariat

Unde facem traduceri?

Stiti unde sa faceti cele mai bunace traduceri? Aceasta este prima intrebare. A doua intrebare se refera la seviciul de interpretariat academia de traduceri. Ati apelat vreodata la asa ceva?

Sa o luam cu prima intrebare. Cele mai bune traduceri sunt facute de oameni calificati in aceasta meserie. Din informatiile mele pentru traduceri din limba bulgara trebuie sa cauti ceva mai mult, pana gasesti un traducator. Un act oficial nu poate fi tradus de orice vorbitor de limba bulgara deoarece este nevoie de cunostinte gramaticale, ortografice si, de asemenea, persoana respectiva trebuie sa stapaneasca foarte bine termenii necesari.

O greseala cat de mica poate schimba interpretarea unui text.
Personal, cunosc limba bulgara, la un nivel mediu, dar asta nu ma indreptateste sa fac traduceri. Cum sa fac eu traduceri de acte? Cum ar suna niste acte traduse de mine, avand in vedere ca sunt termeni specifici. De aceea exista traducatori si servicii interpretariat, pentru a rezolva aceasta problema pentru noi si pentru a satisface cerintele in vederea unei traducerii corecte.

Servicii interpretariat la Academia de Traduceri

Adica acea activitate a unui traducator desfasurata la un birou notarial pentru o persoana sau un grup de persoane. Interpretul este acel traducator care asigura traducerea cuvintelor vorbitorului si comunicarea catre audienta, intr-un timp foarte scurt. Sper sa nu va fi bagat in ceata cu aceasta explicatie. Nu stiu cati dintre voi a avut nevoie de un asemenea serviciu, dar stiu ca este cautat si cei de la Academia de Traduceri au cea mai buna oferta pentru interpretariat.
Saptamana trecuta am vazut, pe o retea de socializare un statutus: Caut servicii interpretariat si m-am gandit sa indrum aceea persoana catre interpretariat academia de traduceri. Nu am informatii daca a apelat la Academia de Traduceri, dar sper sa-si fi rezolvat problema.

De ce Academia de Traduceri?

1. Pentru ca deadline-urile sunt intotdeauna respectate;
2. Au cei mai buni traducatori cu foarte multa experienta;
3. Ofera servicii de traducere complete, in toate limbile;

Concluzia: Pentru o traducere corecta recomand profesionistii de la Academia de Traduceri, mai multe informatii utile gasiti si pe site-ul acesta: ec.europa.eu.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s