Cosette Chichirău, are cu ce!

Deputata USR, Cosette Chichirău a părăsit platoul emisiunii moderate de Răzvan Dumitrescu ,după o ceartă în direct cu Mugur Ciuvică. El a acuzat-o pe membra USR că nu a plătit taxe în ultimul an, motiv pentru care deputata nu trrebuie să se întrebe de ce România nu are autostrăzi. În replică, Cosette Chichirău a catalogat acuzațiile drept aberante și mizerabile, precizând totodată că ea a locuit câțiva ani în SUA și a plecat din țară din cauza unor oameni de tipul lui Ciuvică. 

Analistul politic Bogdan Chireac nu s-a putut să nu o întrebat-o pe deputata USR dacă în ultimul an a fost casnică. Asta pentru că în declarația sa de avere nu figurează niciun impozit în această perioadă.

Cosette Chichirău: Ați ajuns prea departe și nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupație!
Mugur Ciuvică: Acum sunteți cu ocupație că ați intrat în Parlament. Înainte, erați fără ocupație.
Cosette Chichirău: Aberează. Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Eu am un portofoliu de investiții. Oamenii muncesc ca să aibă din ce trăi. Asta înseamnă să muncești și să fii angajat. Dacă ai din ce trăi, nu ai nevoie să muncești. Asta este evident. Eu am din ce trăi.

3 gânduri despre “Cosette Chichirău, are cu ce!

  1. alin

    Ahh…daca idiotii ar intelege ….stiu suna a pleonasm… dar era sa ma inec cand am vazut comentariile de pe HotNews….acu fiecare zice ce si cand vrea dar numarul mare de pupincuristi de acord cu „boamba” m-a speriat…

    Apreciat de 1 persoană

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s