Ce-ai făcut Bobiță?

– Ce-ai făcut Bobiță (a se citi : Iohannis)?
Am decis să nu accept propunerea coaliției PSD-ALDE, doamna Sevil Shhaideh, pentru funcția de Prim-ministru.
Percepția din Europa , Asia și America e nașpa rău acum pentru tine Iohannis !!!
… ai refuzat propunerea pe criterii etnice și ai intrat în colimatorul romanilor
Dacă tot părăsești această planetă , ia-l și pe Băsescu cu tine !

Partea pesimistă este că, până acum, teroriştii nu şi-au propus să atace România fiindcă impactul media internaţional ar fi mult mai redus dacă ţinta este Bucureştiul decât dacă ar fi Parisul, Londra sau vreun oraş american. Lucrurile s-au mai clătinat puţin atunci când, cu patru ani în urmă, un atentat a avut loc pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, ţinta fiind un atutocar cu turişti isralieni. Pentru a-mi confirma temerile, pe 28 iulie, poliţia britanică a arestat un luptător ISIS, Cubeyda Hassan Jama, care încerca să ajungă cu un avion al unei companii low-cost din Stanstad în Bucureşti cu un bilet doar dus. Cetăţeanul finlandez, de origine somaleză, fusese condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare. În bagajul său s-au găsit, între altele, un ghid explicit de luptă în numele ISIS şi un jurământ de credinţă pentru liderul temutei organizaţii teroriste.

Este riscant ca România să-şi testeze acum capacităţile de luptă antiteroristă. Înaintea noastră au eşuat americanii, englezii, francezii, germanii, spaniolii, belgienii şi lista poate continua. Din declaraţii politice insuficient analizate, România poate isca un val de terorism la ea acasă.

Un gând despre “Ce-ai făcut Bobiță?

  1. alin

    breeeeeee….du.te invirtindu.te….romanii voteaza, iese un partid majoritar, nu conteaza care si tu te pui de.a latul ca sa arati ca ce…ori esti prost, ori esti prost, plus ca esti si prost sfatuit…chiar vei fi demis incompetentule care esti tradator…rusinea natiunii…

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s