Scrisoarea mea!

Draga Mos Craciun,
Imi place sa cred ca scrisoarea pe care ti-am trimis-o anul trecut s-a ratacit pe drum. Sau poate nu ai reusit tu sa o citesti bine pentru ca am scris-o de mana iar caligrafia mea este cosmarul oricarei invatatoare. Pe a mea cel putin am exasperat-o si am imbatranit-o cu 10 ani, insuficienti oricum sa iasa la pensie.
In orice caz, anul trecut ti-am cerut daca se poate, daca ai de unde si nu-i deranjul prea mare sa-mi lasi sub brad o relatie normala. Nici prea-prea, nici foarte-foarte, ci numai asa, cat sa ne scaldam in ape caldute.
Am trecut de 40 de ani si palpitatiile adolescentine de inima devin din ce in ce mai greu de suportat, mai ales atunci cand sunt provocate. Maxim, am zis! Mosule, eu ti-am scris ca mi-ar placea mie sa ma casatoresc, si sa ma indragostesc de cineva In orice caz, nu trebuie sa iti faci griji pentru inima mea. Farmaciile baga la oferta in aceasta perioada pastile pentru tensiune alaturi de cele pentru protectia ficatului.
Anul acesta nu intentionez sa- ti mai cer asta, lasa ca ma descurc eu singur. In definitiv, ma multumesc si cu o fata normala care sa ma respecte ca om, nu ca masina de facut bani eficienta si bucatar pe gratis.
Dar, mi-as dori tare mult, Mosule, sa-mi aduci un strop in plus de rabdare, atat fata de mine cat si de ceilalti. Si mi-ar placea sa iert mai usor si sa nu tin ranchiuna atat de mult. Nu spun ca ma supar repede si sunt nervos dar, uneori prea le iau personal pe toate cele, de zici ca tot Universul conspira impotriva mea…

Un gând despre “Scrisoarea mea!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s