Rezerva bilete la avionul de Londra

Bilete de avion Londra, Bilete de avion Anglia

turnul-si-ceasul-big-ben-din-londra-4_ljcpLa inceputul anului, mi-am propus, ca de Craciun sa zbor la Londra, dar se pare ca nu voi reusi, chiar daca m-am interesat din timp cum se fac: Rezervari Bilete avion Londra Anglia – Bucuresti si cazare in perioada sarbatorilor de iarna. Motivele ar fi serviciul foarte solicitant si cheltuieli neprevazute care mi-au afectat bugetul. Poate anul viitor, de Paste! Nu im mai fac un plan, las lucrurile sa se intample, pur si simplu.

Bilete de avion Bucuresti-Londra

Mi-ar fi placut sa-mi rezerv bilete de avion Bucuresti-Londra si retur, pentru a petrece in liniste o mini-vacanta, dar nu va fi…anul acesta! „Bilete de avion Anglia”, ieftine, vor fi intotdeauna, asa ca nu imi fac probleme in aceasta privinta.

Acum, nu mai constituie o problema calatoria peste granite, in Europa. mu mai e nevoie de vize, iar mijloacele de transport sunt multe. Poti calatori cu autocorul sau cu avionul. Bilete de avion Bucuresti-Londra, sunt disponibile atat pe cursele loz-cost, cat si pe cursele regulate. Se pot face rezervari, pe site-uri, precum aerolines.ro. Ca sfat, este foarte bine sa se faca rezervari pentru bilete de avion, indiferent de destinatia pe care o alegem, dus-intors.

Londra, obiectiv turistic

Sa revin la excursia pe care mi-o doream de Craciun, dar la care nu am renuntat. Londra, in opinia mea, este un punct de atractie turistica, pe harta Europei, fiind un centru cultural recunoscut datorita muzeelor sale, creatiilor culturale. As aminti doar de dramaturgul William Shakespeare, ale caror opere sunt cunoscute in intreaga lume.

Mi-as dori sa vad, cu ochii mei, turnul Big Ben noapte. Am prieteni care mi-au spus ca este magnific noaptea. Un alt obiectiv important, ar fi fost Palatul Westminster, un loc incarcat de semnificatii ale istoriei. British Museum, considerat cel mai vechi din lume, unde se desfasoara  94 de expozitii. Si, nu in ultimul rand, mi-as fi dorit sa calatoresc cu celebrul metrou londonez. Mai multe obiective turistice la gasiti pe wikipedia.

Acum, asta e situatia si nu imi ramane decat speranta, ca anul viitor, voi bifa acest obiectiv turistic.

Pentru aceia dintre dumneavoastra, care vor alege ca destinatie, Londra, recomand site-ul aerolines.ro, unde se gasesc cele mai ieftine bilete avion Bucuresti-Londra.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s