Minunata mobila. Arta Mobilei

Minunata mobila. Arta Mobilei
mobilier-bucatarie-standard-076 Din start va intreb: Ce inseamna pentru voi mobila? Mobila de bucatarie, living sau mobila de dormitor! Nu am idee care vor fi raspunsurile voastre, dar ma voi axa pe ceea ce cred eu ca ar fi un raspuns bun. Mobila, reprezinta mai mult decat niste obiecte dintr-o incapere. Mobila de bucatrie, spre exemplu, este exclusiv pentru gatit si servitul mesei. Dar, e si un spatiu in care ne putem recrea. Livingul este acea camera de zi, din vecinatatea bucatariei, unde ne primim musafiri si daca e dotata cu un semineu, ne poate face vizionarea unui meci de fotbal sau film, mult mai placut. A nu se confunda livingul cu sufrageria. In general livingul este mobilat cu o canapea, corpuri de mobila specifice, o masuta pentru televizor, in timp ce sufrageria este dotata cu o masa mare si alte corpuri de mobila. De dormitor, nu mai amintesc, deoarece e cunoscut.

Alegerea mobilei

Alegerea mobilei pentru o incapere, nu-i deloc o treaba usoara. De la culorile care trebuie sa se potriveasca cu zugraveala incaperi, pana la dimensiunile ei, pentru a crea un spatiu aerisit, in camera mobilata. De asemenea, trebuie tinut cont si de rolul pe care il va avea. Corpurile de mobila trebuie sa fie de calitate sa reziste in timp, ca nu ne achizitionam mobila in fiecare an. Sa va dau si un exemplu in acest sens. Am cumparat de curand un corp suspendat pentru bucatarie. Acolo pot tine acum: ingredientele, parte din vesela si ustensilele de bucatarie. Daca il vezi pentru prima data ai impresia ca e foarte mare, dar deschizandu-l nu mai e chiar asa. Nu a incaput tot ceea ce imi doream eu sa pun in el. Dar, am si-o scuza un corp mai mare nu incapea in bucatarie datorita spatiului. Cu toate ca bucataria a fost foarte bine gandita, de multe ori am impresia ca e prea mica.

Mobila de bucatarie Evelia de la ARTA MOBILEI

Daca tot v-am vorbit despre mobila de bucatarie, in cautarile mele prin magazinele online, am descoperit mobila Evelia. O mobila de bucatarie, creata pentru spatiile mai mici, asa cum am si eu! Este mobila din fotografia atasata, care e la un pret acceptabil, realizata din PAL melaminat.

ARTA MOBILEI este un magazin online al producatorului de mobila. Fabrica Arta Mobilei, este prezenta pe piata de mobila din anul 2007, realizand orice tip de mobila. De asemenea, poate realiza mobila la comanda intr-un timp de maxim 20 de zile lucratoare, asigurand montajul acesteia, in Bucuresti si zonele limitrofe acestuia.

Acum, revenind la mobila si in special la mobila de bucatarie, sunt foarte multe oferte de mobila eleganta, dar pentru mine si nu numai, exista acea limitare de spatiu. De aceea trebuie sa avem in vedere acest aspect cand dorim sa cumparam mobila. Solutia mobilei la comanda poate fi alternativa, pentru bucatarie, de exemplu, dar tot ne vom lovi de spatiul incaperi.

Nu inchei, fara sa multumesc celor care vor lasa un comentariu, la intrebarea de la inceputul articolului.

Un gând despre “Minunata mobila. Arta Mobilei

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s