Oameni impliniti

Cei mai impliniti oameni sunt cei care mereu cauta sa se cunoasca, sa se inteleaga, sa isi rescrie credintele care ii limiteaza sau le intuneca existenta. Acesti oameni stiu ca deciziile lor sunt cele care le determina calitatea vietii, asa ca aleg intelept cu cine se inconjoara, ce experiente vor sa traiasca, nu fac compromisuri si nu renunta la propriile dorinte, ci cauta mereu sa se simta bine cu ei insisi si cu viata lor. Evolueaza constant si stiu ca doar de ei depinde felul in care traiesc.
Oamenii nefericiti nu stau de vorba cu ei insisi, ii analizeaza si ii barfesc pe altii, traiesc pentru aparente si pentru gura lumii. Viata lor se desfasoara pe pilot automat, condusi fiind de „trebuie” si „asa se face”. Se cred victime ale altora care ii nedreptatesc sau victime ale destinului crud care s-a abatut asupra lor si nu au ce sa faca. Nu cauta solutii, ci vinovati, nu isi asuma responsabilitatea ci asteapta pasiv ca altii sau viata sa le rezolve problemele.
Evolutia personala si intelepciunea pot fi dobandite doar cand traiesti constient si iti asumi pe de-a-ntregul responsabilitatea vietii tale. Solutiile si raspunsurile nu iti pica din cer, ci sunt rezultatul unei cautari personale asidue.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s