Acumulatori auto Bosch

Acumulatori auto Bosch. De unde cumperi acumulatori Bosch?

baterie-auto-bosch-40ah-0092s300009272Cand ai un autoturism, fie ca-i din productie interna, fie ca-i produs intr-o alta tara, piesele auto sunt extrem de importante, atat pentru siguranta pasagerilor, cat si a celorlalti participanti la trafic. Asadar, un acumulator auto Bosch de la Autohut.ro, personal il consider o piesa auto foarte importanta. 

Am observat, in ultima vreme ca multi romanii, posesori de autoturisme, cumpara piese auto din online, dar raman in continuare proprietari de autoturisme care fac greseala de a cumpara piese ieftine, de prin diverse targuri.

Acumulatori auto, trebuie sa fie noi si originali. Chiar daca, tactica comerciantilor este aceea de a mentiona ca piesele auto sunt originale, atentie de unde va faceti cumparaturile pentru autoturismul dumneavoastra.

De unde cumperi un acumultor original? Este simplu pentru cine a mai facut cumparaturi din mediul online, AutoHut, fiind un magazin online binecunoscut in randul lor.

Site-ul acestui magazin online este usor de accesat, fiind foarte simplu de gasit o piesa auto. Sunt ordonate pe categorii, cu descrieri privind compatibilitatea lor, pentru modelele de autoturisme.

Expedierea pieselor achizitionate din acest magazin, se va face in maxim 24 de ore din momentul plasari comenzii, iar pentru comenzi ce depasesc suma de 399 de lei, livrarea se face gratuit.

In majoritatea cazurilor un colet ajunge la destinatie in ziua urmatoare, astfel incat cumparatorul, nu trebuie sa astepte prea mult dupa piesele comandate. Produsele pot fi ridicate si de la sediul magazinului: Bucuresti, Bd-ul Nicolae Titulescu, nr.11o, sector 3.

De retinut, aspectul cel mai important, cand se cumpara piese auto, piesele de la AutoHut, sunt originale, existand, pentru fiecare din ele, certificate de calitate si garantie.

Pentru cei care vor sa achizitioneze acumulatori auto, recomand magazinul de piese auto AutoHut si acumulatori Bosch. Cumparand piese auto de calitate veti circula cu autoturismul dumneavoastra fara riscuri, avand garantia ca nu o sa se defecteze prea curand.

PS. 1.Bateria din imaginea atasata articolului este prezenta in stocul magazinului autohut.ro: Baterie auto Bosch, 40Ah, la pretul de 167.15 Lei, are Tensiunea de 12 Volti si 40 de Amperi.

2. In aceasta perioada exista  reduceri la majoritatea acumulatorilor auto Bosch.

 

Un gând despre “Acumulatori auto Bosch

Spune ceva: