Candva …in viitor

Candva …in viitor

A cauta bucuria, fericirea candva in viitor, in urma obtinerii de anumite bunuri sau de realizari personale sau profesionale, este de cele mai multe ori o capcana.

Sunt convinsa ca ai trait si tu asta: te-ai straduit, te-ai stresat, ai muncit mult pentru a obtine ceva, iar dupa ce ai avut acel lucru bucuria a tinut putin si te-ai trezit iar cu un sentiment de gol. Apoi iti imaginezi ca poate atunci cand vei avea altceva vei putea sa fii fericit si o iei din nou la goana spre alte orizonturi.

Oamenii traiesc cu impresia ca o masina, o excursie, o casa, casatoria, avansarea in functie, s.a.m.d., le vor aduce fericirea, insa pana la urma toate se dovedesc a fi doar o himera, o „fata morgana” dupa care alearga neincetat.

Iti reamintesc si eu ceea ce sigur ai mai auzit: fericirea nu se gaseste la destinatie daca nu ai adus-o cu tine pe drum. Bucuria de a trai nu inseamna sa iti tot doresti diferite lucruri si sa alergi dupa ele, ci inseamna sa fii recunoscator si sa te bucuri pentru ceea ce esti si ceea ce ai acum si sa pleci la drum insotit de aceste trairi.

Daca nu simti bucurie AICI SI ACUM, sansele sunt mari sa nu o gasesti nici intr-un viitor iluzoriu.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s