Program gratuit de facturare.

Program gratuit de facturare. Ciel Simplu.

www.cipane.com

Un program de facturare gratuit, poate parea o gluma, dar nu este! Link-ul pe care l-am atasat e demonstratia ca exista un program gratuit de facturare: Ciel Simplu.

Programele de facturare care au tot fost prezente pana acum si in online ca program gratuit de facturare ( nu ma indoiesc de lucrul asta) au cel mai mare avantaj, acela ca pot fi utilizate si de persoanele care nu au nici cele mai mici cunostinte de contabilitate primara. Datorita acestora, sitemul de facturare, devine mult mai facil! Acum sa completezi o factura sau o chitanta este mult mai usor, cu un program facturare gratuit.
Cel care vrea sa foloseasca asa ceva nu trebuie decat sa aiba cunostinte de operare a unui calculator. Ma refer la usurinta de a scrie, caci rubricile unor astfel de facturi sunt extrem de usor in a fi complectate. Mai mult de atat, sunt anumite softuri care isi pot crea automat o baza proprie de date in care sunt trecuti toti clienti, pentru ca atunci cand se va emite o factura noua, catre un client existent deja in baza de date, tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci doar numele firmei catre cine vei dori sa facturezi.

Un alt avantaj, pe care il ofera acest sistem, as zice inedit, de facturare este faptul ca, daca o firma de prestari servicii ( e un exemplu acesta) trebuie sa incaseze in fiecare luna contravaloare prestarilor realizate, exista o posibilitate de programare automata a facturarii. Asadar factura va fi emisa automat la data dinainte, catre beneficiarul serviciilor realizate. Acest lucru, veti fi de acord cu mine, va usura foarte mult activitatea lucratorilor din serviciul de facturare, deoarece emiterea unei facturii in acest mod automat catre beneficiar, in urma programari dinainte stabilit, va reduce foarte mult volumul de munca al respectivelor persoane…

OK! V-am vorbit pana acum, asa la modul general. Acum, sa va dau un exemplu si, sa va zic, concret cate ceva si despre Ciel Simplu!

Primul lucru pe care va rog sa-l retineti: este cel mai simplu, rapid, dar si gratuit, existent la ora actuala pe aceasta piata!

Daca doriti sa intocmiti o factura usor si repede, puteti descarca programul celor de la ciel.ro, gratuit! Veti fi si voi fi surprinsi, ca si mine cat de rapid o sa poti lista sau o sa puteti trimite prin e-mail o factura avand un aspect extrem de profesional.
Asadar, nu trebuie sa fi musai contabil pentru a putea folosi programul acesta. In el sunt incluse toate facilitatile esentiale necesare procesului de facture cat mai usor si rapid posibil !
Si, mai este un detaliu pe care vreau sa-l mentionez: pentru o firma mica, programul de facturare este exact si, este cel mai bun !

Gata cu scrisul de mana! Aveti acum la dispozitie alternativa cea mai simpla si rapida.

Din blogosfera romaneasca va doresc zile profitabile:)

2 gânduri despre “Program gratuit de facturare.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s