Nicktrans-transport persoane si colete

Transport persoane si colete pe ruta Anglia Romania

Haideti sa va prezint o societate de transport care face curse regulate in Anglia. Nicktrans, are trei agentii deschise in Suceava, Botosani si Radauti. Pe langa aceste curse, in Anglia, firma de transport international, pe care o gasiti la adresa nicktrans.ro, mai face curse si in Italia, Spania, Franta, Germania, Portugalia, Belgia, Austria, Slovenia si Ungaria.
Pe langa rezervarile pentru transport persoane, se pot expedia si colete in limita stocului de care se dispune, in cursa respectiva.
Va dau si un exemplu pentru : Transport persoane si colete pe ruta Anglia Romania. In Londra exista un birou in Edgware NW9 9RL, Westmoreland Road ( parcare magazinului Morrisons), la statia de metrou Queensbury

Acum, fac o paranteza si va spun ca printre multiplele modele de autorurisme care au fost aduse de afara, o categorie care din punctul meu de vedere, nu aveau ce cauta pe soselele din Romania, sunt autoturismele cu volan pe dreapta. E parerea mea! Stati nu ma injurati, am argumente solide in a sustine acest lucru si ma mai pricep sau imi place sa cred 🙂 Aaaa… si dupa cum am pariat cu un amic (am si castigat acel pariu), numarul accidentelor nu au scazut odata cu intrarea in vigoare a noului cod rutier…am spus ca este doar o solutie pentru mai multi bani in bugetul jerpelit al Romaniei…si cu viitorul cod la fel se va intampla…Asta a fost asa ca mi-am adus aminte! Dar sa revin nu la masinile cu volan pe dreapta. Eu dau doua exemple: cand o sa te afli pe vreun drum judetean cu 2 benzi de mers si in fata ai un TIR . Sa scoti 3/4 din masina si sa te apleci peste scaunul din stanga sa vezi daca nu vine cineva din fata…pentru domnii cu codul …cat de sigura e o astfel de manevra…ia spuneti??? Si cel de-al doilea exemplu : pe drumurile care vireaza (catusi de putin) spre stanga nu vezi nimic fiind in spatele unei masini, decat daca iesi cu masina pe contrasens.

Nu intru in polemica masina noua versus masina second hand. Din multe puncte de vedere este preferabila o masina noua, din alte puncte de vedere (la fel de multe) este preferabila …o masina la mana a doua!:) Este strict alegerea persoanei respective.

Si, cum mersul la munca in Marea Britanie, este ca sa spun asa, o afacere profitabila, daca tot e legal sa iesi cu ele, masinile, pe soselele din Romania, se pot cumpara de acolo, mai ieftine.

Inchid paranteza si revin la firmele specializate pe aceasta nisa de transport persoane si colete pe ruta Anglia Romania. Datorita faptului ca in Marea Britanie, multi romani si-au gasit un job bine platit, transportatori au venit in intampinarea lor, prin curse saptamanale catre orasele din Anglia. Este o concurenta pe acest segment si ea estr benefica atat clientilor cat si firmelor.

Nicktrans, e unul din exemplele care din anul 2004 isi desfoasara activitate in transportul intern si international de persoane.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi frumoasa!

Un gând despre “Nicktrans-transport persoane si colete

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s