PNL, speriat de guvernarea dezastruoasa

Extrem de interesant ce se întâmplă în aceste zile care par amorţite de sărbători. Taberele se repoziţionează, personaje politice care ieşiseră din decor îşi pregătesc revenirea, strategiile se schimbă rapid. Vedem un PNL care, speriat de guvernarea dezastruoasă a lui Cioloş, pare decis să se distanţeze cât mai rapid şi să-l lase din braţe. Din marea speranţă a PNL, văzut chiar ca posibil viitor preşedinte al partidului la începutul mandatului, Cioloş a devenit cel care a blocat România. Cam acesta este mesajul PNL din ultimele zile, mesaj care se propagă cu repeziciune.
Vedem tehnocraţi care răbufnesc şi îşi dau arama pe faţă. Un important membru al executivului făcea un apel către colegii săi să reziste şi să se unească pentru că un eşec al guvernului Cioloş ar însemna nici mai mult, nici mai puţin decât un succes al restauraţiei. Cu alte cuvinte, un succes al partidelor. Dar ce înseamnă restauraţie? Potrivit dexonline înseamnă revenirea la putere a unor dinastii înlăturate în urma unei revoluţii sau … a unei lovituri de stat. Foarte interesant aşadar mesajul de la Palatul Victoria, dar şi unul dintre semnalele importante că ne-am putea afla în pragul unei crize majore de guvern.

Vom trai si vom vedea!

Anunțuri

8 răspunsuri

 1. Absolut lamentabil!!!Avem doua mari partide si un presedinte. Deci trei poli de putere politica. Si avem o tara populata de abonati pe Facebook! Asa o fi?!

  Apreciază

 2. Citez din PONTA : „sa vedeti cum este guvernarea tehnocrata„…..si au vazut,dezastru !!!!…..Antena 3 a avut mare incredere in CIOLOS !!!!!!…..

  Apreciază

 3. NICI NU VREAU SA MA GANDESC CAT VA OPTINE PNL LA ALEGERI. O SA FIE JALE . SE VEDE DE PE LUNA SCORU.

  Apreciază

 4. Dragii mei, mai vorbeste cineva in tara asta despre oameni?!!!!mai exista vreun interes pentru poporul roman ?!!! eu vad doar birlici si mitici care se lupta pentru ciolane…e de rasu’ curcii….atatia prosti pe mp parca nu am vazut niciodata…

  Apreciază

 5. A fost o strategie a partidelor asta cu tehnocratii ca sa se refacă ele

  Apreciază

 6. Suntem prinsi in capcana raului programat, nu iesim din bucla nemerniciei, nici dupa multe alte lovituri de stat.

  Apreciază

 7. vorbesc uzurpatorii despre restauratie!? sa fie clar : guvernul acesta nu este al romanilor! este al lui iohanis si pdl -pnl , dictat de la bruxel!

  Apreciază

 8. Am inteles ca PNL nu are majoritate ptr motiunea de darimarea guvernului dar cind depuneau motiunea ptr schimbarea guvernului PSD(inainte,chiar de doua ori) aveau majoritate?!…Nu aveau dar au incercat,acum de ce nu vor sa incerce,macar?!

  Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: