Corpuri de iluminat, becuri cu led.


Becuri led, corpuri de iluminat

Accesibile, stralucitoare si economice. Acestea ar fi primele cuvinte cu care as incepe descrierea minunatelor corpuri de iluminat la Magicled.ro. Si asta fac! Mai adaug si faptul ca durata de viata, pentru becuri led, este mai mare decat becurile clasice pe care le-am folosit pana acum. Lumina, e una superioara becurilor incandescente si nu se incalzeste. Un fapt deloc de neglijat este si acela ca nu au in componenta lor substante toxice. In cazul becurilor normale mercurul este una din substantele nocive.

Decizia, pe care am luat-o eu, cu privire la inlocuirea unor corpuri de iluminat, din propria locuinta, a fost in urma unei vizite facute la un cabinet de terapie copii, unde am admirat corpurile de iluminat cu becuri led.

Nu sunt un specialist, dar din ce am citit va pot spune ca atunci cand inlocuim un bec clasisc de 60 de Wati, cu unul cu led, trebuie sa alegem un bec de aproximativ 600 de lumeni.

Lumenul, e unitatea de masura pentru intensitatea fluxului de lumina, a becului cu LED, care se reflecta in toate directiile. Cu cat ne dorim ca lumina emisa sa fie mai puternica, cu atat numarul de lumeni trebuie sa fie mai mare.
Asadar, pentru transformarea din wati, in lumeni, inmultim cu 10 numarul de wati pe care ii are vechiul bec. Simplu, nu?

Sa va spun cateva lucruri legate si de acest site sau ma rog, magazin online, ce are ca obiect principal de activitate comercializarea de corpuri de iluminat.

Site-ul: magicled.ro, pe care gasim o varietate mare de produse, se incarca foarte repede. Produsele sunt aranjate pe categorii. Exista o pagina destinata clientilor, unde sunt prezentate colaborarile de succes ale companiei. Pe pagina de contact gasiti celebrul, de acum formular de contact, dar si informatii legate de societate: adresa, numar de telefon, e-mail. Asadar, avem de a face cu o echipa de profesionisti.

Va mai retin atentia cu un singur aspect, cel legat de calitatea produselor. Toate au certificat de calitate RoHS si CE. De asemenea corpurile de iluminat sunt insotite de certificat VDE.

Asadar, corpurile de iluminat si becurile cu led, au certificate de calitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s