Cum sa pervertesti si cea mai buna intentie

Horor! Este exemplul cel mai concludent de cum sa pervertesti si cea mai buna intentie! Amesteci oameni cu valori diferite (ca sa nu zic de calitate diferita!), asezonezi cu zvonistica si foarte multa necunoastere si dai la ora de mare audienta! Cel mai jenant este ca nici nu-si dau seama (unele personaje de-acolo) de cat de …. sub orice critica sunt! Cum sa te bati cu pumnul in piept si sa spui ca „stai” la catedra de 38 de ani (!!!! – cate generatii au trecut pe la ‘mneaei?) si sa ai asemenea atitudini, maniere (gesturi, mimici, intonatii, etc,) comportamente?! Cum?.. Valorile, <doamna de romana> (din studio), sunt despre A FI si nu despre a <a fi predate>. Nu ai cum sa (pre) dai altora ceea ce n-ai tu nici pentru tine. Nu ai cum!

Despre ziaritsti – nu mai are rost sa comentam. Dar, despre dom’decan – cred ca trebuie. Ca si dansul este <dascal> – tot „plin de valoare”! Atata <linguseala> dezgustatoare si vorbit „despre nimic” – mai rar vezi…

Ne framantam mintile cu curricule, programe, continuturi, evaluari calitative, etc., dar orice document, oricat de minunat – poate fi pervertit si compromis de oamenii care il aplica. Normal ca nu de toti. Desigur ca sunt si profesori care chiar vor sa invete, sa caute, sa stie si sa ramana in pas cu copiii de azi, dar nu stiu cum se face ca tocmai cei cu competenta discutabila sunt si cei mai vocali si isi asuma opinii; mai intotdeauna. Si sigur dau vina tot pe program!..

Pur si simplu ramai fara replica de atata nesimtire si inconstienta…

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s