Piese auto pentru BMW e46

placute-frana7476Zilele acestea am avut ceva timp liber si un amic m-a rugat sa il ajut intr-o problema arzatoare pentru el. Asadar, cautam placute si discuri de frana pentru BMW e46 si motorul Google m-a dus catre site-ul autohut.ro, unde am descoperit o gama variata de piese pentru BMW e46: placute de frana, discuri de frana, senzorii uzura frana.

Amicul meu detine un autoturism BMW e46, fabricat in 2005, cumparat, bineinteles secon-hand, in urma cu trei ani. Iubitori acestui tip de autoturism stiu ca BMW-ul e46, este o masina compacta cu tractiune integrala produsa de BMW intre anii 1997-2008, de aceea piesele pentru acest autoturism incep sa fie din ce in ce mai greu de gasit. De aici si rugamintea lui de a cauta eu piesele respective in mediul online.

Mediul online, in opinia mea, ofera ce-a mai buna solutie pentru astfel de situatii. Ar fi fost foarte simplu sa merg in targ si sa caut placute de frana si discuri de frana pentru amicul meu, dar ce garantie as fi avut ca sunt originale, ca sunt piese de calitate. In targul de masini, de multe ori piesele sunt de la dezmembrari. Pentru o masina nu zic ca ar fi rau piesele provenite din dezmembrari: o usa, un parbriz, un set de stergatoare nu si piese ale sistemului de franare.

Eu si nu numai eu consider sistemul de directie si franare ca fiind extrem de importante, atat pentru siguranta conducatorului auto, cat si pentru ceilalati participanti aflati in trafic. De aceea piesele respective trebuiesc sa fie noi si de calitate. Nu trebuie pusa in pericol viata nimanui. Nu trebuie sa faceti niciodata rabat de la calitate fie ca vorbim de placute de frana sau de discuri de frana.
La AutoHut se pot face comenzi online 7 zile din 7, 24 de ore din 24! Si tot in acest magazin aveti o pagina intreaga cu instructiuni despre cum puteti cumpara piese auto!

In incheiere va invit sa cititi un articol despre cea de-a 86 editie a salonului auto de la Geneva. Articoloul il gasisti accesand acest link.

Din blogosfera romaneasca va sfatuiesc sa conduceti prudent, fiindca viata are prioritate!

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s