TechHub Bucharest Demo Night

TechHub Bucharest Demo Night a avut loc miercuri, 25 februarie, iar cele 10 startup-uri selectionate sa participe si-au prezentat produsele in fata celor peste 100 de profesionisti din industria de profil. La finalul sesiunii de prezentari juriul a ales castigatorii: Smart Hut și Symme3D au fost desemnate cele mai bune startup-uri din competitia acestui an, iar distinctia pentru cea mai buna prezentare a fost obtinuta de TimeIn.

„Trebuie să faci multe sacrificii ca să construiești o afacere de la zero și admir întotdeauna oamenii care au curajul să pornească pe acest drum. Am văzut diferite tipuri de prezentări în această seară și mă bucură faptul că există foarte mult potențial. Sunt mândru să fiu un susținător activ al comunității profesoniștilor în tehnologie din Bucureși și să văd cum întreg ecosistemul se dezvoltă puternic de la an la an. Felicitări tuturor!”, a declarat Robert Knapp, Fondator al CyberGhost VPN.

TechHub Bucharest ofera oportunitati pentru startup-urile din domeniul tehnologiei, care doresc sa-si dezvolte produsele la scara globala. Astfel, acestea vor putea aplica in viitor pentru participarea la programul de accelerare MVP Academy care se va desfasura tot la Bucuresti in perioada 11 aprilie – 31mai.

„Ne bucurăm să vedem o creștere semnificativă a numărului de startup-uri tech înființate în România și, mai important decât atât, a calității produselor la care lucrează acestea. Prin programele și inițiativele noastre vom continua să susținem antreprenorii să își lanseze produsele pe piață și să le dezvolte la nivel global, oferindu-le acces la educație și conectându-i cu o rețea de peste 400 de mentori și 700 de startup-uri active la nivel global”, a declarat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

sursa: economica.net

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s