Adrian Mazilu, un om de succes

Adrian Mazilu, om de afaceri

6505401Multi dintre noi nu ne dam seama de vocatia si meseria care ni se potriveste cel mai bine, din anii de studentie. Dar, exista si oameni, precum Adrian Mazilu, care reusesc sa se impuna, cel al tranzactiilor online, inca din anii studentiei. Inca din anii studentiei, a inceput sa practice meseria de vanzator, iar rezultatele, in plan profesional si financiar, nu au intarzitat sa apara.
Primii pasi i-a facut ca agent de vanzari, la o societate de investitii financiare, promovand si vanzand potentialilor investitori. In anul 2009, piata de capital era considerata ca avand un risc ridicat.

Tranzactiile online, sunt un domeniu, in care tara noastra, cu toate eforturile facute in ultima perioada, nu se ridica la nivelul experientei si tehnologiei din occident. Si, totusi, ADRIAN MAZILU, printr-un parteneriat de succes cu una din cele mai mari companii de servicii financiare, a reusit, in anul 2013 sa detina cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata CFD-urilor din Romania. Anul urmator, 2014, i-a adus un parteneriat pe piata de capital din Romania, ajungand sa conduca o echipa de vanzari de 100 de oameni.
In 2015, au fost puse bazele proiectului Sales Point, prin parteneriatul cu brokerul international Trade1000.
Cu toate ca inca mai persista, slaba informare si neincrederea in pietele financiare, nevoia firmelor de a investi ramane o constanta. Aceasta fiind cea mai importanta resursa de crestere.

Adrian Mazilu, un om de succes.

Tanarul om de afaceri, Adrian Mazilu, poate fi trecut in categoria oamenilor de succes. A oamenilor de afaceri care au indraznit, au riscat si acum culeg roadele. Ghidat in viata de ambitie si dorinta de a crea lucruri marete, Adrian Mazilu, considera ca arta vanzarii, pot aduce beneficii atat in plan profesional cat si in cel financiar. Daca vom miza pe acest principiu, targetul impus va fi atins.
Personal, imi plac oameni precum Adrian Mazilu, iar faptul ca este si roman. este un lucru care ma face sa cred ca, Romania va avea un cuvant de spus, pe pietel financiare, intr-un viitor nu prea indepartat.

Adrian Mazilu, Sales Point si planurile de viitor.

Sales Point a luat fiinta din dorinta de a moderniza procesul de tranzactionare existent, de a micsora timpul in finalizarea unei tranzactii, si nu in ultimul rand de a oferi traderilor un loc placut si rapid de tranzactionare. Toate acestea duc in final la o crestere semnificativa a investitiilor.

Sales Point, o solutie moderna si abordare nou pentru traderi.

In privinta planurile de viitor, Adrian Mazilu, spune ca Sales Point, este parte a unui proiect mai mare, ce va duce la aparitia unei companii diferite, care va schimba perceptia despre pietele financiare.

De retinut, faptul ca Sales Point, este primul proiect lansa de Adrian Mazilu, pe cont proriu cu echipa sa de profesionisti, beneficiind de suportul colaboratorului Trade1000.

Pentru alte informatii, va invit sa vizitati: blogul lui Adrian Mazilu

Din blogosfera roamaneasca va doresc  sa aveti o zi profitabila:)

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s