Multivitamine pentru reglarea glicemiei

Multivitamine pentru reglarea glicemiei
prod2aaMi-am aruncat astazi privirea pe un site, Favio si am descoperit ca datorita cresteri obezitatii, din ultima perioada, a crescut, in paralele si numarul pacientilor diagnosticati cu diabet de tip 2 ( mai multe despre diabet aici ). Este alarmanta aceasta situatie, dar nu toti cei care au probleme legate de glicemie au neaparat nevoie de medicatie pentru a face fata acestei situatii noi. Unii, vor avea nevoie de tratament medicamentos, iar altii de multivitamine pentru reglarea glicemiei. Asta pentru ca anumite tipuri de diabet poate fi mai bine tinut sub control cu vitamine.

Vitaminele sunt mai bune pentru tratamentul diabetului de tip II, in comparatie cu unele din produsele farmaceutice, existente pe piata faramceutica, in acest moment.
Bun! Acum nu sunt un specialist in acest domeniu si nici nu am, din fericire, probleme de crestere sau scadere a glicemiei. Nici in familie nu am bolnavi de diabet, dar vazand site-ul celor de la Favio, vreau sa ma fac folositor pentru persoanele care , din nefericire, au aceassta boala cronica, care a explodat in ultimii ani, in Romania.

Se zice, de catre specialisti, ca tratamentul medicamentos a devenit scump pentru pacientii cu aceasta afectiune si, pentru producatori un business cu profit asigurat. Tot specialistii subliniaza un fapt: de 20 de anii protocoalele in tratatarea acestei boli nu s-au schimbat, cu toate ca de la an la an se asteapta anumite imbunatatiri, cu toate ca cercetatori au facut noi descoperiri.

Si, totusi exista vesti bune! Exista posibilitatea previenirii acestei boli cronice avand un regim alimentar in care trebuie sa includem alimente, cu capacitatea de reglare n mod natural, a nivelul de zahar din organism.
Concluzia: Cu glicemia nu este de joaca. Un nivel prea ridicat al zaharului in sange duce inevitabil la aparitia acestei afectiuni: diabet de tip 2. De asemenea, tot zaharul din abundenta in sange este cauza accidentelor vascular cerebrale.

Acum, daca am amintit de site-ul celor de la Favio, doresc, in incheiere sa sublinieze doua aspecte, avantaje:

  1. Favio este un produs care contribuie la reglarea glicemie. Are rol in oboseli si cobate efectele negative care au drept cauza diabetul.
  2. Site-ul cu acelasi nume este si-o sursa de informare importanta pentru cei care sufera de aceasta boala.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s