Curtea lui Zegrean a luat pensiile speciale

 

Curtea lui Zegrean a luat pensiile speciale primarilor si presedintilor de consilii judetene. Plangerea guvernului a avut castig de cauza. Reticenta guvernului, insa, n-are legatura cu principiile, ci cu banii. Ciolos a spus ca efortul bugetar ca sa asigure platile pentru cei 16 300 de beneficiari este prea mare pentru guvern. Pentru parlamentari, ramane cum s-a stabilit. Adica pensii speciale. 15 milioane in plus, la pensie, pentru fiecare 4 ani de mandat. Decizia Curtii trage presul de sub picioare pesedistilor si le ridica mingea la fileu penelistilor.

Doar ca unii dintre ei deja ameninta cuplul Ciolos – Johannis. Sunt nemultumiti ca imaginea guvernului se leaga de PNL si ca in scurta vreme se va eroda, ceea ce e dezastruos pentru partid, si ca avantajele practice se duc catre PSD care il santajeaza pe Ciolos, ca primul ministru il tine pe Dancu furnizor de bani pentru administratia locala si ca…in scurta vreme o sa fie un scandal mare.

Reclame

6 gânduri despre “Curtea lui Zegrean a luat pensiile speciale

  1. Foarte bine! Si ei sunt bugetari, platesc taxe, deci sa primeasca pensie conform contributiilor platite in anii de serviciu. Ana Birchall ma enerveaza maxim, de cand stiu ca se judeca pentru bani, cu orfanele lui Vadim….

    Apreciază

  2. Atunci când umblă prin „coclauri”( numai in campanie electorală ), când fac promisiuni , pe care oricum stiu că nu le pot onora, să inteleg că o fac numai pt „indemnizatie”? Fiecare in viață, isi alege o „meserie”, in funcție de capacități.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s