Ce forțe ne-au străpuns Galaxia ?

– Da , este real, au apărut ”găuri de vierme” în apropierea pământului !
Oare ce forțe ne-au străpuns Galaxia ?

Batranii din tribul inuitilor au trimis un avertisment cercetatorilor de la NASA in care atrag atentia ca schimbarile de climat nu sunt din cauza incalzirii globale ci pentru ca Pamantul si-a schimbat pozitia.Inuitii sunt un trib imprastiat prin zonele arctice ale Canadei, Statelor Unite si Groelandei.

Ei pot sa prezica fidel schimbarile de temperatura, la fel ca predecesorii lor. Acum ei transmit oamenilor de la NASA ca schimbarile de clima, cutremurele, etc, nu sunt cauzate de incalzirea globala, asa cum se crede.Pamanul s-a schimbat. S-a inclinat intr-o parte si-n alta. Cerul este altul”, au spus batranii, spun ca soarele rasare acum dintr-o alta pozitie, nu din locul cu care erau obisnuiti. Acum ziua pentru vanat este mai lunga, soarele apare mult mai sus decat pe vremuri si se face cald mult mai repede.Si alti batrani din alte zone ale nordului au confirmat aceste schimbari pe cer.

El au mai sustinut ca schimbarea pozitiei soarelui, lunii si a stelelor cauzeaza schimbarile de temperatura. De asemenea si modul in care bate vantul s-a schimbat, astfel incat a devenit foarte dificil sa mai vada cum va fi vremea.

– De ce ne minte NASA ?

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s