Skateboard si patine: relaxare si corp in forma

Reducerile de Black Friday au dus la vanzari mai mari pentru toate magazinele din online. Un exemplu este cel al magazinului online SportAddict, care a avut o politica de reducere masiva la majoritatea produselor. Incurajati de acesta reusita, cei de la SportAddict, magazin destinat iubitorilor de drumetii si sport, a lansat pentru produsele destinate sporturilor de iarna, oferte avantajoase pentru clienti fideli. f984b36572a11ef61a217a770029509f1389102223Astfel, produse precum patine gheata copii, ca cele din fotografie, le puteti gasi la pretul de 216 ron.

Cu siguranta ca odata intrati in luna cadourilor si incurajati de rezultatele obtinute in Vinerea Neagra (Black Friday), in online, va mai fi o runda de reduceri, in preajma Craciunului.

In alta ordine de idei, venirea weekend-ului este un motiv de sarbatoare pentru orice persoana, in special dupa o saptamana grea de munca. Este bine sa gasim in weekend, modalitati de relaxare pentru corp si minte, ca sa ne reincarcam bateriile pentru o noua saptamana.

O metoda buna de a ne relaxa este sa apelam la sport. Daca vremea este favorabila, este bine sa apelam la placa de skateboard. Aceasta sta ascuns in debara. Putem, de asemenea sa inchiriem o bicicleta. Este  optiunea valabila in orice oras din Romania. Daca vremea este mai rea, avem si alte optiuni: patinajul.

Skateboard si patine gheata copii- relaxare si corp in forma!

In cazul in care conditiile meteo sunt optime, nu mai aveti niciun motiv sa mai stati in casa. Iesiti la aer curat impreuna cu prietenii vostri. Profitati de invitatia orasului la relaxare maxima sau de locurile frumoase ascunse in jurul oraselor.

Pentru relaxare, va recomanda sa mergeti in aceasta perioada la patinoarele deschise in majoritatea  oraselor. Recomandare este adresata tuturor, de la copii, la doamne si domni, care traiesc o viata activa.

Modele de skateboard si patine pentru copii, de pe sportaddict.ro, pot multumi preferintele voastre.

Revenind in final, la reducerile ce au avut loc de Black Friday, va mai dau o singura cifra: produsele de tip Fashion – au reprezentat 12% din numar total de tranzactii si 5% ca valoare.

PS. Pentru ca am pomenit in acest articol de placa skateboard, va invit sa vizionati si acest videoclip.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s