A inceput operatiunea de capusare SMURD!

Instituţia demisiei nu a devenit altceva decât mijlocul cel mai eficient de a epura adversarii politici. Presiunea străzii este de fapt presiunea diversionistă a epoleţilor, care în loc să se ocupe de pericolele venite din exteriorul graniţelor se ocupă de agenda Palatului Cotroceni. Ruşinos mod de a face politică, dragi colegi!
Ştim că Raed Arafat s-a împotrivit privatizării serviciilor de urgenţă. În fond de ce să fie aceste servicii de urgenţă privatizate? Cine este în spatele acestei afaceri puse din timp la punct în stil diversionist? Ce clienţi politici aşteaptă preluarea atribuţiilor SMURD-ului, împiedicându-se de domnul Arafat?

Câteva întrebări însă se impun în cauză.

De ce nu se cere demisia celui dovedit de instanţă că a achiziţionat nişte imobile folosindu-se de acte false? ( adica lu’Johannis)

De ce nu se cere demisia celor care au minţit că sunt blocate de către Comisia Europeană unele programe operaţionale? (adica lu’ Ciolos)

Sau de ce nu se cere demisia celor care au făcut ca pereţii Clubului “Colectiv” să se aprindă ca o torţă?

Suntem în ţara în care un fax revendică dreptul la demisie.

Dragi colegi, SMURD-ul trebuie să rămână al statului, căpuşarea acestuia cu privaţi din postura de clienţi politici ar reprezenta falimentul unui sistem premiat de Comisia Europeană pentru eficienţă.
Parlamentul României trebuie să se trezească din amorţeală şi să dovedească solidaritate faţă de toţi cei care sunt hăituiţi în mod nedrept de actualul sistem care caută să preia puterea totală, uitând că în ţară suveranitatea absolută o are poporul, şi nu o gaşcă de gulere albe…

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s