Utilitatea unui interfon

Vazand pe net, aici: http://www.electrainstal.ro/calculator ,  un magazin specializat in comercializarea de interfoane conectate la calculator mi-am adus aminte de copilaria mea.
Asadar, sa va povestesc ce nazbati faceam cu prietenii mei: Din copilarie imi amintesc cum mergeam alaturi de prietenii mei, la lasarea intunericului, pe la apartamentele din oras, ca sa batem sau sa sunam la usiile locatarilor. Eram destul de organizati, dar ca numar nu depaseam 10 copii. Cam asta era gasca de baza, nucleul.
apm.bs0_.rob_ Si cum va povesteam mai sus, eram copii si acestei actiuni trebuia sa-i gasim un nume. Actiunea asta de pacalire noi o numeam: „Suna si Fugi”. Desigur aveam o imaginatie destul de bogata. Asa erau vremurile pe atunci si asta era una din distractiile preferate toamna sau iarna! Si, da nimeni pe vremea aceea nu avea un interfon de scara.

Acum sa revin la actualitate si, sa ma refer la utilitatea unui interfon de scara de la Electra Instal. In ziua de azi, a devenit o necesitate vitala montarea unor asemenea dispozitive si nu pentru ca ar mai fi copii care ar face ceea ce faceam si noi, ci pentru siguranta locuintelor. Iar, atunci cand vine vorba de siguranta locuintei orice discutie legata de un pret pentru interfon, este inutila.  Sa te protejezi de persoane nedorite pe scara de bloc prin montarea de dispozitive moderne este o investitie care face toti banii.

Electra Instal, o companie din Iasi, prin gama de produse pe care le produce , comercializeaza si monteaza, oferind siguranta, incredere si confort. Cei de la Electra Instal dispun de doua puncte de lucru in Bucuresti si Buzau, avand peste doua mii de clienti, in principal asociatii de locatari.

Un alt avantaj, daca doriti sa achizitionati un interfon de scara, consta in faptul ca pe site gasiti un calculator cu ajutorul caruia puteti face un calcul legat de costurile ce decurg dintr-o astfel de investitie.

Pentru cei care doresc siguranta oferita de interfoane Electra, contactati compania mai sus mentionata, tot pe site-ul lor gasiti un nr. de telefon la care puteti primii sugestii si o estimare de pret interfon.

In incheiere vreau sa mai spun o chestie: am avut o copilarie frumoasa si parca eram mai in siguranta…parerea mea!

 

 

 

Reclame

Un gând despre “Utilitatea unui interfon

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s