Inalta Poarta si-a trimis omul la Bucuresti!

Inalta Poarta a trimis un functionar din noul Fanar la Bucuresti, sa puna lucrurile la punct.

Guvernul Ponta o luase razna, conducea corect administratia: Romania se stabilizase, nu mai inregistra inflatie, avea crestere economica insemnata, statul platise datoriile, iar Ponta luase masuri de sustinere a nivelului de trai al romanilor. Inadmisibil, pur si simplu inandmisibil pentru Inalta Poarta!

Ponta trebuia eliminat! S -a facut ca nu intelege ca banii romanilor trebuie sa ajunga la FMI si la multinationale, in nici un caz la bunastarea nationala.

Iohannis, scula in planul Inaltei Porti, dar nu doar el. La propaganda, pentru sustinerea noii mineriade, au excelat Antenele lui Voiculescu, permanenta „solutie imorala” si, de asemenea ProTv-ul, Realitatea TV, B1Tv, cei care nu-si mai platesc obligatiile fiscale de multa vreme, in speranta unor vremuri bune, pentru ele…scutiri si reesalonari…

Alienatii facebook, doar niste oi usor de impins de la spate. Noii minieri nici macar nu si-au dat seama ca sunt marionete intr-un joc regizat profesionist. Ei si acum cred ca au fost niste eroi fiindca au blocat circulatia la Piata Universitatii.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s