Certificare iso

Ce este certificatul iso? Ce reprezinta certificare iso? Dar, certificare 22000?

918444081984173Un certificat iso este un document de calificare pentru o firma, identic cu un certificat de competenta profesionala obtinut de un individ.
Asadar, orice firma ce detine certificare iso, poate beneficia de incredere si respect, in angajamentele viitoare, in fata partenerilor sai. Acest lucru presupune ca pe o piata aflata intr-o continua dezvoltare o firma este interesata sa-si respecte angajamentele.

Angajamentele firmei pot fi legate de:

– calitatea produselor si al serviciilor ( angajament in relatia cu clientii);
– gestiunea deseurilor (respectarea mediului inconjurator)
– pentru firmele din ind. alimentara- siguranta alimentara prin monitorizarea permanenta a punctelor critice.
– securitate si sanatate ( are capacitatea de a gestiona pericole care pot pune in pericol sanatatea oamenilor. Exemplu: asigura echipamente de protectie)
Atunuci cand firma, ce solicita o CERTIFICARE ISO, se afla pe o piata extrem de concurentiala, respectarea unor angajamente este foarte importanta. In caz contrar se poate ajunge la disparitia ei de pe piata sau in cel mai fericit caz, poate atrage pierderi financiare. Daca piata pe care isi desfosaoara activitatea e una mai slaba, respectarea unor anumite angajamente nu mai este atat de importanta.

Globalizarea si cresterea concurentei a dus la necesitatea confirmarii capabilitati unei firme de a-si respecta angajamentele. Ca urmare au aparut criterii de evaluare, acceptate de toata lumea. Criteriile acestea sunt structurate pe familii de standarde.

Spre exemplu, pentru siguranta alimentelor, firmele din domeniu trebuie sa obtina: certificare iso 22000. Iar, aceasta piata a alimentelor este una extrem de concurentiala. De aceea, cred ca este bine pentru o firma sau organizatie, sa detina aceasta certificare.

Avantajul pentru o certificare iso 22000, pentru o organizatie, firma, consta in faptul ca este recunoscuta pe piata ca furnizeaza produse finale sigure, atat pentru veriga lantului alimentar, cat si pentru consumatorul final.

In incheiere vrea sa va mai semnalez ca la Royal Cert, se poate beneficia in aceasta perioada de o reducere de 30 la suta, pentru cei ce detin sau au detinut o certificare ISO anterioara.
Reducerea de 30% din pretul certificarii anterioare este unua garantata!

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti succes in afaceri!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s