Un canal de promovare online pentru un magazin online

   Un canal de promovare online pentru un magazin online

Canale de promovare online pentru magazine online romanesti este un articol descoperit de mine azi si voi incerca sa-mi exprim parerea in cateva cuvinte.

Articolul, il gasiti aici, isi propune de la bun inceput sa faca o analiza pe baza datelor obtinute de la trei magazine: emag.ro; altex.ro si f64.ro, care folosesc cele mai bune canale din online pentru promovare lor in mediul online.

Pe baza datelor analizate de la 3 magazine, rezulta cateva concluzii pe care, personal le consider a fi utile pentru un administrator de magazin online, dar pentru ca exista si un dar, ar mai necesita niste date suplimentare.

In opinia mea, o promovarea online de succes trebuie sa includa toate canalele care au ca baza internetul pentru ca mesajul publicitar sa ajunga la toti utilizatori de internet.

Personal consider ca mijloacele de promovare social-media care sunt o aparitie noua, trebuie sa fie parte integranta a unui planului de promovare a unui magazin sau afacere online. Prezenta pe canalele de social media a unei afaceri trebuie pusa la punct de fiecare administrator.

Mesjul si raspandiriea pe retelelor de socializare, permit dezvoltarea unei noi ramuri din zona marketingului online, iar pentru ca strategiile de promovare sa dea roade, e nevoie sa fie folosite de fiecare data instrumente pe care mediile offline si mai ales cele online, le pun la dispozitie.

Ca o concluzie (de nespecialist) la materialul din articolul al carui link vi l-am dat mai sus, imi permit sa spun ca atunci cand un proprietar de magazin, afacere online, isi doreste si pune la cale o strategie de promovare, sa apeleze la specialisti din domeniu.

Din blogosfera romaneasca va doresc succes in promovarea afaceri online.

Un canal de promovare online pentru un magazin online, poate fi oricare retea de socializare.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s