Demisia judecatoarei Stanciu

Cred ca asociatiile profesionale ale magistratilor – AMR, UNJR si APR – trebuie sa iasa din expectativa si sa ceara demisia sefei ICCJ, dar si a procurorilor DNA care au fabricat dosare pentru ca faptele acestora, care au revoltat populatia, sa nu afecteze increderea publicului in Justitie! Nu este drept ca pentru cativa procurori politici si o sefa a ICCJ numita de Traian Basescu, imaginea intregului sistem sa aiba de suferit!

Cred ca societatea nu mai poate asista impasibila cum Parchetul Inaltei Curti condus de Tiberiu Nitu inchide sistematic ochii, de ani de zile, la toate abuzurile pe care unii magistrati le comit si musamalizeaza toate cazurile indiferent de probe. Aceasta complicitate de breasla, prost inteleasa, este cauza pentru care unii magistrati au ajuns sa isi permita sa fabrice dosare, stiind ca au protectie totala in sistem!

Cred ca Parlamentul Romaniei are obligatia sa apere societatea romaneasca de asemenea indivizi numiti politic in functii-cheie din Justitie si sa constituie de urgenta o comisie speciala de ancheta, pentru a stabili daca avem in fruntea sistemului judiciar indivizi care folosesc sistemul pentru a-si rezolva problemele personale, distrugand pe oricine le-ar sta in cale. Si in caz afirmativ, sa ceara demisiiile celor vinovati si sa sesizeze Parchetul Inaltei Curti.
.

Reclame

Un gând despre “Demisia judecatoarei Stanciu

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s