Dezinformarea si manipularea

Stim , multi dintre noi ce caracter are dezinformarea si manipularea, pentru Traian Basescu. Dezinformarea a fost o meserie credibila sau credibilizata de multi dintre alegatori romani , unii dintre ei acum il adora pe Victor Ponta.

Delatorii sustin ca premierul Victor Ponta ar fi fost ,si daca a fost inca mai este …Victor Ponta este sincer deoarece spune raspicat ca nu a fost si nimeni nu are baza legala ca sa poate scoate vreo dovada palpabila in acest sens nici chiar iscoada lui Basescu, dar eu, nu cred ca premeierul Ponta are onoarea, ca sa se retraga tocmai acum cand vrea nu vrea opozitia …tot Victor Ponta va iesi presedinte!

Acum, daca pentru Ponta este vreo lege care sa-i interzica unei persoane, fost ofiter sub acoperire , cu exceptia aceleia care clarifica statutul magistratilor, sa-l interzica pe Ponta presedinte.  In cazul nostru , sa asceada politic pe aceasta culme daca a fost ofiter sub acoperire, sau este cumva mai vulnerabil un Presedinte ajuns acolo dupa ce a fost….?

Traian Basescu a fost securist ( si nu s-a vindecat de boala securismelor) si intrun fel nu a fost deloc un securist “bun” si uite ca romanii dar si americanii l-au ales in doua mandate, si legea la acoperit in ciuda unor dovezi de netagaduit …Asadar, se poate sau ma rog, s-a putut si mai rau..

Problema mea si a unora ca mine, in viitor cu dl.Ponta este alta, da prea mult din ce nu este al domniei sale, in rest ar fi ok Imi place cum l-a pus la colt pe Mazare imi place cum ii face prin propriul grup de procurori pe granzii liberalilor si pe granzii PSD- ului , fapt pe care Traian Basescu nu l-a facut in 10 ani de orgii legale si ilegale!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s