Duminica, ca zi!

Duminica este ziua in care parca totul se opreste in loc, este liniste si relaxare in jurul tau, adica un moment foarte bun ca si tu sa te opresti si sa reflectezi la tine si la viata ta.

Ia-ti putin timp doar cu tine insuti, poate intr-un parc la umbra unui copac sau oriunde poti sa fii singur cu gandurile tale si fa-ti o evaluare:

Iti place de tine, ca om? Iti plac gandurile si emotiile care iti conduc viata?
Iti place viata ta? Iti place prezentul tau si directia in care se indreapta viata ta?
Iti plac oamenii de care esti inconjurat?

Ai planuri si obiective, ai un tel motivant si onorabil catre care tinzi?

Daca raspunsul este „nu” la vreuna sau mai multe dintre intrebarile de mai sus, imagineaza-ti ce ar fi necesar sa schimbi pentru ca raspunsul sa devina „da”.
Orice este posibil, doar da-ti voie sa-ti imaginezi ce ar fi bine sa modifici la tine sau la viata ta in asa fel incat sa te simti bine, implinit si fericit.

Poate chiar poti sa iei niste decizii, sa alegi alta cale si sa incepi pas cu pas sa faci schimbarile necesare.

Iti propun acest exercitiu de constientizare pentru ca am observat ca majoritatea oamenilor functioneaza pe pilot automat, ca isi petrec vietile accesand emotii negative si ca nu fac nimic ca sa le opreasca, ca li se intampla tot felul de lucruri pe care nu si le doresc, ca nu traiesc proactiv ci reactiv (nu-si determina singuri calea in viata ci doar raspund la ceea ce se intampla).

Fiinta ta si viata ta iti apartin doar tie, insa daca nu determini tu directia in care te indrepti, existenta te va purta ca pe o frunza in vant si sunt sanse sa ajungi in locuri in care nu-ti doresti sa fii.

Preia controlul asupra fiintei tale, asupra gandurilor, emotiilor si vietii tale, in asa fel incat la final sa fii multumit de calatoria pe care ai facut-o si nu sa fii coplesit de regrete.

Sa aveti o DUMINICA frumoasa!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s