Facebook, mai da si erori

Utilizatorii care au încercat să acceseze reţeaua de socializare Facebook, pe 19 iunie, între orele 11:05 şi 11:25 au fost conduşi pe o pagină de eroare, prin aceasta  Facebook îşi cere scuze pentru problemele tehnice.

UPDATE 11:25: Facebook a remediat eroarea în aproximativ 20 de minute. Acum, 23 iunie, reţeaua pare să funcţioneze in conditii normale.

„Sorry, something went wrong. We’re working on getting this fixed as soon as we can” („Ne pare rău, ceva nu funcţionează bine. Lucrăm pentru a remedia această eroare cât de repede posibil”, în traducere) a fost mesajul primit de utilizatori.

Problemele tehnice au fost globale, utilizatori din întreaga lume mărturisind, pe acest site, că nu pot accesa Facebook.

Potrivit Facebrands, în România există 7,2 milioane de utilizatori de Facebook.

Nu este singura eroare apărută în ultimul timp. În România, de pildă, se întâmplă adesea ca pagini de Facebook să primească, peste noapte, un număr uriaş de fani noi. Este şi cazul paginii National Geographic România, care figurează cu 15,2 milioane de likeri, dintre care 14,8 milioane au dat Like paginii numai în data de 18 iunie, o „performanţă” imposibilă. Potrivit Facebrands, în zilele anterioare datei de 18 iunie, pagina avea o medie de doar 4 fani noi pe zi.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s