Cupa mondiala- Brazilia 2014

Italia sau Costa Rica pot obține calificarea în optimile de finală în Grupa D, printr-o victorie în meciul direct, aceeași situație fiind valabilă și pentru Franța și Elevția în Grupa E.

Primul meci al zilei se joacă la Recife, de la ora 19.00. Italienii, care au trecut de Anglia în prima partidă, încearcă să nu le calce pe urme uruguayenilor, care i-au subestimat pe costaricani și au pierdut cu 3-1.

Englezii, învinși aseară de Uruguay cu 2-1, printr-o dublă splendidă a lui Luis Suarez, au nevoie de o victorie a ”squadrei azzurra” pentru a rămâne în cursă, orice alt rezultat trimițându-i acasă.

Atacantul italian Mario Balotelli a glumit, pe contul lui de Twitter, spunând că dacă va înscrie golul victoriei cu costaricanii ar trebui să primească un sărut pe obraz din partea Reginei Angliei.

În Grupa E se dispută, de la ora 22.00, derby-ul Elveția – Franța. Cele două echipe au trei puncte, iar învingătoarea din această seară își va asigura, cel mai probabil, prima poziție – importantă mai ales că în optimile de finală, locul doi va juca, mai mult ca sigur, împotriva Argentinei.

Dacă elvețienii au tremurat serios în partida cu Ecuador, câștigată la ultima fază, pe contraatac, ”cocoșii galici” s-au impus la pas în fața Hondurasului, una dintre cele mai slabe și mai violente echipe de la turneul final.

Hondurienii încearcă să obțină primul punct la acest turneu final în ultimul meci al zilei, de la ora 01.00, la Curitiba. Ecuadorul nu dorește să devină prima echipă sud-americană eliminată de la turneul final, astfel că este de așteptat să atace din primul minut.

Antrenorul Hondurasului, Luis Fernando Suarez, a fost la cârma naționalei Ecuadorului în 2006, când sud-americanii au obținut cea mai bună performanță din istorie la Cupa Mondială, prezența în optimile de finală.

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s